03 October 2010

TOPSYTURVYMUM lucky Draw














hadiah pinggan mangkuk..best :)
first time buat sticky post nie.. nie gara-gara join 
TOPSYTURVYMUM lucky DRaw.. klik cepat2 okey
mari ikot syarat penyertaan :)

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)  saye blogger baru :)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.) saye maseh rakyat malaysia dan menetap di malaysia

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)..oraito.paham

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni) after nie nak masukkan

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

6. Pemenang akan dipilih DI SINI.

* oleh itu,entry kali ini xperlu saye bebel panjang nak tarik perhatian penganjur untuk sedkeah hadiah tu kat saye sebab dier pakai software untuk cari winner..hoho..sape yang bertuah die lah dapt..papepun, mariberdoa kepada Allah semoga penyertaan ini berhasil :)



2 comments:

Anonymous said...

good points and the details are more specific than elsewhere, thanks.

- Murk

Siti Nurhanim said...

u're welcome..but this lucky draw..hopefully hanim da lucky one..praying :)