18 July 2011

pesbuk dah hidup

ini sume salah p1wimax..bayar mahal..line tenet men sekat2 pulak kan..geget kang baru tahu..okey, skang pesbuk dah boleh on balik..

kihkih..nak sambung buat keje..cootiii??errkk..mungkin akan termintak jugak sebab nak prepare ingin kahwin..k.bye!
Glow text generator

hidup tanpa pesbuk

hang okey? saye hokey ajer..macam x ade medium lain jer nak bersosialkan..normal lah bile opis block facebook..x pelik kot...biase jer.. atleast, there are benefits..arap2, prestasi kerja meningkat lah kan..kalau x??

datang opis pepagi dapat habuan best..facebook x bleh bukak..x tahu sebab ape..cume dalam kepala ni, its normal when bosses start blocking that system..normal kan?kan? sedih?? x dak aih..dah depa bayar gaji bukan suruh main pesbuk pun..positif x?positif x??kohkohkoh..

oleh kerna fb dah x ade, maka, marilah berblog pula..then bile blog jugak di block, marilah kite berhubung melalui surat..kite kan kreatip..hahahha..kretip atuk hang..dah..nak buat kerja pulak..ingat nak jugak amik cooti sebab fb x dak nih....

bye2 kalian:)
Glow text generator

06 July 2011

BERTEMU dan Makan

jangan bising bile tajuk post dekat blog saye sangat merepek..ah..memng saye pun nak tulis tajuk yang x sedap..okey..lupekan mengenai tajuk..

peroot lapar lagi...bile peroot lapar semua nyer nampak benda sedap..saje suke suki nak seksa jiwa-jiwa yang mungkin jugak tengah lapar macam saye...

ari tu mase pg KL jumpa/bertemu kina..okey..mar, awak jangan jeles..saje nak share gambar makanan yang kami makan..itu ajer fungsi dan objektif kali ini..oleh itu BERTEMU dan makan :)

ice Lemon Tea : RM5.90..makhluk yang jadi background tu x tau harga..kuikui

yang ini x tahu harga

name dier platter ape ntah..hahahha

ini name SAKINAH..hahahhha

yang teristimewa untuk MARDHIYYAH JOHARI..hahahha

thanks kina sebab teman kite jalan-jalan..hoho :)


Glow text generator

04 July 2011

UntuK NAZMALINDA YANG SEDANG LAPAR

kehadapan kawan yang jauh dimata dekat di heart..arakian mendengar keluh kesah hang kat twitter yang menunjuk kan hang rase lapar x terkira..maka, tanpa rasa sedikit pun kesusahan, aku masak kan semua skali untuk hang..okey x??

semua makanan ini aku sempat menlantak kat key ell dolu-dolu (1/7/11)..jempot ah jamu mate....please jangan cakap kat nani sebab takot dier jeles dengan hubungan kite nie..hahahha..dah..meh jenguk makanan orang..huhu

ini..Bun n Butter..untuk breakfast tau

name die manggo tanggo..rase macam minum air tin manggo

lupe dah name ape

yang ini lupe name..nanti semak buku recepi jap :P

grilled chicken with balck paper sauceserve with american vegetables :)

burrrpp..kenyang x linda?
thanks ya :)
Glow text generator