19 March 2014

THE REVIVAL

InsyaAllah blog ini aku akan hidupkan kembali. hahaha..gile x gile berbulan tinggal blog tanpa singgahan atau apa-apa sign bg menyatakan tuan blog ini hidup atau pun tidak.

okey, kali ni seperti biase mula-mula aku nak promote kedai barang baby aku. especially breastpump, and other breastfeeding acessories. jemput jenguk INSTAGRAM ACC name GREATMOMSSHOP.

harga memng berbaloi-baloi.. customer feedback pun positif. kat sana aku bahasakan diri aku sebagai mama una. ecece..mama lah sangat kan. sesape nak dapatkan ilmu penyusuan atau nak thu harga breastpump ape2 yang korang rase nak, boleh la wassap aku 0193342290. tapi reply lambat lah sikit kot sebb aku sekarang di opis menjayakan urusan jual beli hartanah client2 yang x putus putus.

yang kedua, bagi resepi2 solid foods yang aku masak untuk una, nanti aku share lagi ye. hihi..the last resepi is Nasi lemak kan? aku ade buat cheesy ball, pasta goreng dan lain 2 lagi lah.nanti share.

okey, stay tune, dan jangan lupa visit instashop aku k. bye :)