19 December 2012

Perfume pulak?

lets usha ZN Wardrobe lagi lagi dan lagi..produk terbaru sekarang perfume original reject..



ORIGINAL?

REJECT?

maksudnya?

ORIGINAL REJECTED PERFUME.!!!Reject perfume ini disebabkan oleh kotak kemek, calar pada botol perfume, faded brand name, missing can, dan lain2 lagi dan tidak boleh dijual di kaunter..Jadi perfume ini di jual tanpa kotak dan digantikan dgn pouch.. =)



jom lah..PM untuk harwa yang lebih menarik k..mcam2 jenis perfume ade..POSTAGE mcam biase.. RM 5 rgt aje.. peace :)

09 December 2012

Durian Crepe..


phuuhh..memg hebat lah penangan durian crepe ni...habis duit bawah tikar, bawah bantal, dalam sampul semuanya dikeluarkan demi memenuhi nafsu makan benda ni..hikhikhik..

setakat ni dah 3 durian crepe yang dirasa..mmm..dan yang maseh bertakhta di hati ialah durian crepe made by chef di Family's Patisserie ... .sedap sangat..cukup-cukup rase jer..

tapi tu yang area kuala terengganu lah kan..yang made by  The Baking Sisters pun okey gak..tapi the later prevail lagi setakat ni..pastu yang satu lagi KO terus kot..yang satu lagi crepe sedikit tebal..

so, ranking 1 durian crepe di Kuala Terengganu di pegang oleh Family's Patisserie..(sile paham, ranking ini berdasarkan tekak saye okey )

howver, maseh craving untuk merasai durian crepe CIKMIN dari bentong! phhuuuu..CIKMIN bile nak datang ganu?? pelissss....*meleleh :)


Our Litte 'Aisy n Us







03 December 2012

Year end Sale :)

clearance stock? year end sale..jom jom..sms me for order okey :)
PHONE NO : 012 9082930 (HANIM)
MAY BANK ACC: 164810073169 (SITI NURHANIM ABU HASSAN)

postage ONLY  RM 5
ADD 3 RGT FOR THE NEXT PIECES


H 004
SIZE XL 1 UNIT
RM 47


H 020
SIZE XL 1 UNIT
RM 47

H 007
SIZE M 1 UNIT
RM 42

H 011
SIZE M 1 UNIT
RM 45

H 016
SIZE L 1 UNIT
RM 42

NURSING COVER
FREE SIZE 1 UNIT
RM 45

H 012
SIZE L 1 UNIT
RM 47


H 019
SIZE XL 1 UNIT
RM 50

H 025
SIZE 3XL 1 UNIT
RM 50

H 005
SIZE M 1 UNIT
RM 38

H 021
SIZE XL 1 UNIT
RM47

H 037
SIZE XL 1 UNIT
RM 47

H 009
SIZE M 2 UNIT
SIZE XL 1 UNIT
RM 45

H011
SIZE M 1 UNIT
RM 43

H 024
SIZE 2XL 1 UNIT
RM 48

H 001
SIZE M (2 UNIT)
RM 49



H 002
SIZE S 1 UNIT
RM 47