23 January 2013

SUAMI MERTUA IPAR DUAI

salam hormat..memng lame jugak tak tulis something yang boleh dibaca..bulan lepas dan bulan ni sibuk shared benda yang boleh dibeli jer kan..ok, abaikan jualan tu..sekarang nak menulis berkenaan benda yang lagi penting..

PERKAHWINAN! semakin hari semakin ramai orang berkawin..dan jangan lupa, semakin hari semakin mencabar nak menghadapi alam perkahwinan...bukan senang nak mengendalikan bahtera perkahwinan..lagi-lagi bila ada jawatankuasa perkahwinan yang melantik diri sendiri dalam rumah tangga orang lain...ehem ehem

Please bear in mind, to all isteriS outside! Kita tanggunggjawab suami..tapi ibu suami lagi berhak ke atas anak lelakinya itu..perasaan ibu, itu kan kita rasa bila kita sendiri ade anak lelaki yang dah berkahwin..bila dah kahwin, sharing is something not good..hahaha.. seriously..jujur saya katakan, gile ape nak share laki dengan mak mertua sekali pakej ipar duai.. BUTTTT! dah nak buat macam mane, dah memng itu kekdahnya bile dah kawen..x payah pk semua seronok aih....

Bagi saya, Syukur kehadrat Allah bila, suami sangat pandai memainkan peranan sebagai anak, dan adik beradik kepada iparduai..dah hidup ramai-ramai mahu tak terase sukar nak telan semua perangai sekor sekor! hah, dah kejam sangat bahasa..seriously, yang x kawen lagi jangan lah duk impi perkahwinan gaya dalam drama kat tV3 atau astro tu..semua berdugaan..

To my beloved husband : Thanks for being the gentleman! the very supportive and protective person.
To my mertua: i'm sorry for sometimes not listening to ur request..sakit mak ooii..hahaha
to my iparduai: u oll sebaya dengan mak bapak ai, canggung lah nak bersosial dengan u olls..hahaha

and to MY BELOVED FRIENDS yang nak kawen and the only macho woman: PERKAHWINAN memng berdugaan..kepada si lelaki, jdlah seorang suami yang tahu menjaga hati isteri tanpa mengecewakan perasaan ibu bapa sendiri dan merosakkan hubungan adik beradik sendiri..dan untuk si isteri..pahami perasaan seorang suami yang bersushpayah nak jaga semua perasaan orang..kita pun akan jadi ibu.. Perkahwinan itu seronok kalau tahu caranya :) 


SELAMAT PENGANTIN BARU UNTUK SEMUA :)

14 January 2013

Una Style

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15
yang mane berminat boleh contact hanim cepat2.. RM 15rgt satu :)

Another Perfume

ni Plak Perfume Dubai..Gred AAA...Kalau nak boleh order kat hanim okey..Please support..tq..love u olls..hohoho


RM 57 with POSTAGE


13 January 2013

PERFUME ORIGINAL

haioollssss..

Sori sesangat..sibuk berbusiness, jage anak, and jage suami..hakhakhak...seriously sush jugak nak get up dalam business ni..bnyak hal nak kene urus..now, dah mcam serious sikit..Alahmdulillah..bisnes jalan okey...

so, today nak buat CLEAR STOCK several perfumes original...jom tgk tgok okey :)

ape-ape hal boleh contact HANIM : 012 9082930





yang lain ade lagi..x larat nak snap gambar dan post..if nak tny perfume ade tak, just SMS me okey..
FREE POSTAGE u olsssssss!