19 September 2013

Buah Hati

Selamat pagi..grrr..makan jem la today..aku pg kerja harini somi y anto..jem ya amat..kanpe? Semua org laki anto pg kerja ke ape? Hahaha..

Bangun pgi2 tgk muka una bukan semangat nak g kerja, tp semangat nak brenti kerja..hahaha..

Buah hati mama...senyum, ketawa melalak memng boleh buat mama rindu bile duk opis..hoho..

Sambung makan jem..update blog sbg passenger dlm kereta memng cool lah kan...okes..bye

17 September 2013

Sutera Crepe

Hallo..anyone y berminat dengan kain sutera..aku buat promosi sikit..untung sikit je ni sbb baru nak blajar niaga..kalau berkenan, boleh wassap or sms aku : 019 3342290

Ni gambar n kod..sorry x teratur..anything just wassap aku k...price include postage..

Kedai Maya

Thinking of nak quit dr kerja sekarang..yeaahh baru dua minggu kerja dan aku mengalah..penat tuhan je tahu..seems like aku mengada lebih kan.,tp tubuh y merasa lebih mengerti..atleast, ade sedikit bekalan utk mencari firm lain...

Jadual kerja menggila dan tuntutan kerja y tinggi x tercapai utuk aku isteri beranak satu..grrrr..malu kat orang sangat kerja seminggu dua nak berenti..tp aku x peduli..this is my decision..mungkin rezeki di tempat lain..nak senang memng payah nak payah berenti kerja..hahaha

Okey, utk mengisi masa y bakal aku korbankan kelak, aku mulakan business kecik2..mudah mudahan berjalan lancar...do support me readers..thanks..

06 September 2013

Seminggu

Seminggu sudah aku kerja..ternyata aku cengeng sangat..5 hari kerja 4 hari menangis...over gile..penat, serabut stress semua ade..to the extend rase nak berenti keje terbongkang tido kat rumah je..gile!

Now i miss my bos, kawan opis, kwn court kat trg! Really miss them..btw, i set my own target..oh and aku pun ready untuk rase kecewa..pray to Allah everything will be okey..

Currently aku buat keje documentation sahaja..x de g cort..tp client semua speaking..terbelit lidah aku weh..nak x nak aku speaking je la..lantak la bunyi jerman ke, bangla ke..janji aku ckp..hahaha..

Itu aje..bos pernah pesan, duk kL jgn duk satu firm lame2..rajin2 kumpul ilmu...

Dan..paling pentinggggg i hope, i can go back to Terengganu! Any firm to hire me in future, please booked now..hahaha

Ok..itu aje..

03 September 2013

Minyak Naik

Hahaha

BirthdayUna

1 september is una birthday..x dan nak celebrate sbb aku buay handle adik masuk uni..anyway, kalau celebrate pun, kompem una x ingat moment indah..gitteww..hahaha

How budget i am kan..wakakaka..and tomorrow is my anivesari..ecece.2 tahun and masih mengira.anyway hidup ini sementara, ayuhgembira.. ok kuar topik..

Ayah una belikan sebiji kek utk una..syarat nak amik gambar..itu aje., una x makan pun kek tu..nah, gambo una..pakat2 la tgk.nak tido.,esok kerja dong!

:)

02 September 2013

Kumari Palany

Maka, bermula lah kehidupan sebagai seorang warga kolumpo pencari rezeki..hoish..very challenging u know..bangun awal, balik lewat..nice nice...

Here i go..x tahu berapa lame akan menetap di sini.. just counting..pray for me people..aku buat documentation aje..harap2 mudah..yeaaazzaa..