12 April 2010

PizzA oraNg Malas....

menGenai tajUk di atas: siler Bersabar..teruskan PembacaaN Kamu yer..ekekeeke...=P

tige bulan practical, fening kepaLA nak pk menu untuk di bawa bekal..eden ke opis (tempat Praktikel) dengan bapak eden. make nYe x larat ler den nak berjalan kaki nak p cari food untuk lunch.. edEn memng ler Mals nak p jalan2 cari makan..

oleh itu, make nyer, aku pun reka ler makanan nk buat bekal plus nak isi peroot kusong..huhu.. tapi baru 1st day bawak bekal..makna nyer today lah (12/4)...
bawak sardine roll... x der la sedap pun..tapi cukup la nak isi perot aku yang merayu mintak di isi nieh.. =)

perihal praktikel: oh maaf, mengalih tajuk original..aku suke jugak la praktikel nie sebab keje menaip..kalu dier bagi keje menonton n buat repot tobat aku fired diri aku sendiri..huhuhu.. i love typing so much.. muahahaha...

merepek jer, nie balik dari praktikel burink..aku pun mahu menaip lagi..gile obses dengan menaip..melampau kan..=)

x laraT nak Tulis panjang2..amik nie gambar piza oranG malAssss...hahaha..rElated kan tajuk yang aku buat.. muahahaha.. btw, i'm not cheat my readers..(ader ker?? tobat perasan ader pembace) hahaha...

lade benggalakah, mushroom kah? onion kah? aper kah?


cRab fillet + hot dog ker?


ini aderlah KeeJuu Murah..=)


befoRe baked...


taraaa~~ siap..pizza orang maLaSS..



*lain2 bahan pk Lah sendiri..campak jer aper yang rase nak kalu dah mals Nak Pk..huhu..
daa...=)

10 April 2010

pompuan iTu bukan begitu (ape tajok sesuai) =p

just have a look pada 1 pic.. terkejut ader..tapi skit jer..dah rase dier memng dressing macam tu biler bersosial,even dier yang saye kenal x macam tu..perasaan itu tetap ader, i believe u not like them.. tapi m'sia bebas kan..ikot la dier nak pakai aper pun.. selagi x melanggar undang2..kate nyer "ape kau kisah"..tapi i think, u should not be like dat.. tu bukan dunia kamu.. nampak canggong sangat biler kamu bersama mereka...are u hepi be like dat??

u are to good to wear that kind of clothes..memng saye pun x lurus (bukan makna lurus macm pembaris)..tapi x slah if i give what i feel after look at ur pic kan? sikit kiter kongsi, bnyak kiter same2 rase n nikmati..
no one is perfect.. just be urself.. u are not urself now...tapi if dier nak denied pun silakan la.. nie sume dari my point of view..x salah kan.. lagi la m'sia ader freedom of speech lagi.. i not mention ur name (sound like i defending myself b4 any accusation)huhu.. should i be blamed.. i never talk to u pon..tapi saye perhatikan kamu (cesss~~.GILER.siler jangan perasan kamu ader secret admire or stalker)..n siler jangan takot pun...saye x minat nak aper2kan kamu..just to ajak kamu pulang ke jalan yang kamu penah lalui dulu..

enough for now..kang merepek panjang tersebut isu sensitif pulak..saye bukAn pendakwah Bebas yer..

ketemu kembali di lain lembaran (skema)

07 April 2010

Citer lame saye

Gle!!haha.after m0nths then bru update bl0g.sbnarnye x da pe nk cte..huhu.

X da r x nk sgt.ada tp mls nk tls.cte y lme nk ungkit nih.huhu

Kwn tnpa m.s.g..thu kah ape itu?
Akan sy cte pada episod strusnya.stay tune!!
X smpt taip pnjg2.h0h0