24 November 2009

..oliday at Langkawi..

huh, i'm back...
best giler kat langkawi...ish2.. 2nd time sampai saner..
first time aku g sane dulu time darjah 5..bnyak lagi bnda yang x der kat sane..
now skang nie, bnyak berubah..

da best thing is.. ShoppiNg...hoho..
bawak seribu pun x cukup nak shopping kat saner..teddy bear, choclate,beg.. huh.. bernafsu sungguh tengok barangan duniawi itu...best nYer.. rase macam nak g lagi..
next year kot..=)
kuikui..
macam la aku nie bnyak duet..tapi seyes best best best...



btw, g langkawi nie first time aku nek fihgt..hahaha..jakun sungguh...my 1st experience...even nek firefly jer pun, tapi still best..kuikui...yang best i x alami air sickness...hahaha... ..giler aku sangat jakun sampai gambar muffin n air pun amik> ntah paper jer...

next post will story2 lagik..
mater aku ngantok..
orang trg kate nok boley doh =)
huhhu

till meet again..
p/s: will try to make my writing more interesting..
ngeh3...

17 November 2009

nak Jadik budak baEk...

ngeh3.. thIs may be my FiRst entry.. hopefully ok.. dah lamer x menaep nie.. ngeh3.. student kan,,sebuk memanjang.. kekadang aku pun buat2 sebuk jugak =)....


hati say: saye nak jadi budak baEk....ngeh3.. susah la nak jadi budak baik...nak jadi jahat senang jer kan.. ish...ala, budak baik tu pun bukan nyer baik kan kan.. rekod paling lamer jdi baik maser reunion sekolah kot ...baik dalm erti kata sopan..huhuhu..skang nie ari2 bantai lingkup jer..redah jer aper yang ader dapan mate... nasib baik xtukar jadi bnda len..kuikui...


target tahun depan nak jadi budak baik..hahaha..ntah paper jer target tu kan...hopefully tercapai...Btw, aku Bukan lerjahat pun..cume kureng sopan Skit jer...a little bit only ok..huhuhu...


p/s: nak g holiday nie..nant musti ader citer best2... bleh la update aku nyer blog...