29 March 2011

AF 9 kat JJ Setiawangsa

alhamdulillah...eh..eh..bukan nak cakap kesyukuran sebab AF ade kat JJ..bukan..nak cakap kesyukuran sebab berjaya siapkan nota untuk final exam..

tadi pg melepak kat perpustakaan komuniti kat JJ..memng best..orang x ramai..bersih dan sempurna..mungkin sebab baru bukak kot..pastu as the tajuk mention, AF 9 punyer TIRAI buat kat JJ kan..tadi, nak g semayang zohor dan asar memng lalu ah depan rumah penginapan latihan nyanyi n joget-joget pelajar-pelajar AF tu..

for me, dah seseprti zoo..hahaha..jahat mulut ko...x der insurans..miahahha..xder lah..tapi kalu hang sume pg,hang akan jumpe umah kaca kat tengah2 soping komplek..korang akan nampak ape yang depa buat tanpa mendengar suara mereka..best ker??x pun..tapi exactly macam kat zoo..nampak tapi x paham bahasa binatang..oh sungguh kurang ajar..ampun....

hahahha..yang best kan..nak tany dieorang smyang kat maner??x nampak pun..ok..ok..saye bukan ader kat surau jj for the whole time..tapi for 2 waktu yang pg memng x jumpe lah kan..krew2 ade ah jumpe..tapi its okey..as my fren said "bile dah jadi penyanyi, bleh buat smyang jamak takyah"..dah2..x nak cakap mereka x smyang..mereka smyang..mereka smyang...SETAN sungguh jahat kerna buat saye pk yang bukan-bukan.. :)
ok..sudah..

p/s: try not do something that buat orang tertanya-tanya dan berfikiran buruk terhadap kamu..makhruh koott..
thanks for reading :)
Glow text generator

27 March 2011

gamber-gembur

macam usop x?

baru pas tgk antu k' limah

x der kaitan pun..nak tepek jugak
May Allah Bless :)


Glow text generator

Si Kuda yang Berlagak

woot..woot..akhirnyer final exam menjelmalagi..6 papers in two weeks..hebat bukan?huhu..dah lame sangat x hapdate belog..follower yang datang entah dari mane dah mencecah 400 orang..ececehh..ape nak berlagak dengan jumlah follower..kalau dieorang follow sebab join kontest ari tue..hakhakhak..

sudah puas buat observation..skang memng nak luah ape yang terpendam lah kan..hadeeii..ader orang cakap budak uia berlagak..ye ker??meh cni nak cite sikit eh..

mungkin ader yang berlagak..eh bukan mungkin..memng aderyang berlagak..berlagak x hengat..berlagak tentang ke"HOT"an..ah..ini sudah semestinya tuju kat pompuan bukan..yer..yer..memng ah..tapi pompuan kalu berlagak pun okey agi kot,kalu part lelaki berlagak..adoii..x bleh blah..akal ade 9 tapi gunesatu..pompuan padan ah, nafsu ade 9,semua kami guna..fully use..hahaha..dah,jangan nak cakap saye x sesentap dengan tuntutan ugama pulak :)

ade lah sorang makhluk lelaki ini,memng sungguh berlagak..nak cakap hensem pun boley lah..sape yang rabun,bleh cakap dier hensem..yang mata 6/6 memng x kan kate gitu kot..arakian,bapak sile laki ni sungguh kaye..kaye sangat..sangat kaye raye..

yang best nyer, lelaki tu still under maintainance lah kan..kate student..tapi cara,lagak nak percakapan dah macam ahli korporate yang ade harta juta-juta seluruh dunia..see..dah masuk mood ngumpat pulak..nak cakap cikitjer sebenar nyer

"awak,harta yang awak duk timbang-timbang tu harta bapak awak,x payah lah nak huluk bisness kad bagai kalau yer pun nak berlagak..be humble lah..kalau awak punyer study pun tip top, saye yang biase-biase nie respek jugak..nie awak pun ting tong..x payah duk berlagak sangat yer awak..kang Allah nak tarik nikmat tu kejap ajer..lagi pun awak lelaki..buruk sangat eh"

okey..dah..
thanks for reading :)
Glow text generator

07 March 2011

sape dier nih

Rakyat Miskin, Sengsara Rosmah Sibuk Kumpul Harta

seriusly this shouldbe read..saye x pernah lantik dier sebagai representative negara..a'ah..yer..x ingat dan rase nyer memng x pernah lah lantik..ke ade orang privately lantik dier nih??this is freedom of speech..freedom to schoose the leader and freedom of expression :)

Glow text generator

03 March 2011

tak perasan-ingatan untuk diri

kadang-kadang,ape yang berlaku di hadapan kite yang bukan ada kene mengena dengan kite sebenar nye petunjuk buat kite.pengajaran..tapi jarang kite pikir kan sebab biase nyer, kite x kan sibuk kan diri memikir kan masalah orang kan..

yeahh..bagus jugak x pikir maslah orang..sape suruh pikir..cume perlu ambil pengajaran..mungkin kejadian itu bakal menimpa kita pula esok luse..kan?kan?

manusia hidup berbilang perangai-bukan satu,bukan dua..kite tak x perasan orang tu buat baik, tapi orang buat jahat,kite cepat sangat tuduh bukan2..menilai dan penilain melampau2..kalah juri kat AF kan..x agak2 nak cakap buruk kat orang..padahal, kalau orang tu buat baik, x der pulak kite puji melampau-lampau kan..

ade kite perasan dengan perangai macam ni?? x der pun kan..yang kite tahu, kite x kacau hal orang..helloo!!u memg x kacau hal orang, tapi u tak perasan, u duk meratah daging-daging orang..

hadoooii..kalau sebab orang buat salah, dan-dan jugak jer nak ngutuk kan, macam u jer yang baik kat dunia..pastu bleh pulak, buat reservation "aku bukan nak kutuk lah kan, tapi..." perasan x?perasan x??selalu jer kan buat reservation quote macam nie..x pun "aku punjahat gak,bukan baik..tapii...."hahahhaha

x terperasan kan..cube duk diam-diam,pk elok2..sebelum kondem orang,sebelum kritik orang,tgk diri sendiri dulu, semayang cukup x?awal waktu ke?sempurna sangat ke diri kite..???

thanks for reading :)
Glow text generator