27 March 2011

Si Kuda yang Berlagak

woot..woot..akhirnyer final exam menjelmalagi..6 papers in two weeks..hebat bukan?huhu..dah lame sangat x hapdate belog..follower yang datang entah dari mane dah mencecah 400 orang..ececehh..ape nak berlagak dengan jumlah follower..kalau dieorang follow sebab join kontest ari tue..hakhakhak..

sudah puas buat observation..skang memng nak luah ape yang terpendam lah kan..hadeeii..ader orang cakap budak uia berlagak..ye ker??meh cni nak cite sikit eh..

mungkin ader yang berlagak..eh bukan mungkin..memng aderyang berlagak..berlagak x hengat..berlagak tentang ke"HOT"an..ah..ini sudah semestinya tuju kat pompuan bukan..yer..yer..memng ah..tapi pompuan kalu berlagak pun okey agi kot,kalu part lelaki berlagak..adoii..x bleh blah..akal ade 9 tapi gunesatu..pompuan padan ah, nafsu ade 9,semua kami guna..fully use..hahaha..dah,jangan nak cakap saye x sesentap dengan tuntutan ugama pulak :)

ade lah sorang makhluk lelaki ini,memng sungguh berlagak..nak cakap hensem pun boley lah..sape yang rabun,bleh cakap dier hensem..yang mata 6/6 memng x kan kate gitu kot..arakian,bapak sile laki ni sungguh kaye..kaye sangat..sangat kaye raye..

yang best nyer, lelaki tu still under maintainance lah kan..kate student..tapi cara,lagak nak percakapan dah macam ahli korporate yang ade harta juta-juta seluruh dunia..see..dah masuk mood ngumpat pulak..nak cakap cikitjer sebenar nyer

"awak,harta yang awak duk timbang-timbang tu harta bapak awak,x payah lah nak huluk bisness kad bagai kalau yer pun nak berlagak..be humble lah..kalau awak punyer study pun tip top, saye yang biase-biase nie respek jugak..nie awak pun ting tong..x payah duk berlagak sangat yer awak..kang Allah nak tarik nikmat tu kejap ajer..lagi pun awak lelaki..buruk sangat eh"

okey..dah..
thanks for reading :)
Glow text generator

1 comment:

g0m0k9enDek said...

garangnya awak~ hehe