22 October 2013

Official Kedai

Salam..just nak promote and mintak support from aku punye lovely reader..

Jom like aku punye FB shop..jual barang baby, tudung, milk booster dan sedikit perkakas dapur..seriously x reti nak explain panjang2..jom la..aku boleh bg diskaun baik punyer..kalo nak free memng x boleh la..name lagi meniaga kan..hikhikhik..

so, jom visit Great Moms Shop .. Harga boleh runding

SESAPE RAJIN BOLEY la tulung aku promote...
ala ala non official giveaway gittuew..
1. buat la post pasal FB shop aku ni and tag lah 1 org teman karib
2. bubuh gambo kat atas ni
3. like page tu
4. tinggal komen and link blog..
TUTUP: 08 NOV 2013


CENDERAHATI : 1 HELAI PRINTED SQUARE SCARFT material brocade :)



21 October 2013

Dinner Semalam

Lame aku x update blog kan..bukan ape, x de mase..mase senggang y ade terpaksa menelan jem2 di jalan raya..kelihatan sungguh sadis hidup..tp, ayuh bersyujur..ade y lebih susah di sana..kaaaannn..

Semalam macm terajin la kan..lunh masak lain..dinner masak lain..rajin sangat..hohoho..

Semlam termasak dinner untuk una jugak dan dinner untuk org dewasa..so, here we go!

10 October 2013

Anak mama

Bosan aih..opis dulu kerja melambak, opis sekrang x dak kerja..dah mcam mane? Syukur syukur..okey, aku bosan, maka, ayuh tamapal gambar anak...

Anak maaaaamaaaaa

05 October 2013

Madu kurma

Hai semua..lame jugak aku x upload post baru kan..bukan mls, tp rase mcm x de cerita..adooiii...aku dah berenti kerja kat tempat lame, sbb penat stress dan mengada, production susu pun merudum sikit..aduyai...

Sekrang aku duk amal honey dates ni..Alhamdulillah, susu bdan pekat,production okey dan una pun hepi semcam..

Itu je la aku nak share... Honey date as milk booster..boleh try..sebagai ganti buah kurma bg y malas nak mengunyah..campur dlam horlicks mahupun milo sebagai ganti gula...jom cepat2 order dgn aku..aku jual murah aje...bru nak blaja business..jual ni pun laki aku ckp x untung..hahhaa..

Wassap aku k.. 0193342290