21 October 2012

Gambar Kombokesyen Saye

ini je koleksi gamba kombo yang saye ade..x de gamba kombo dengan kawan2 secara ramai-ramai..hoho..memng pesen x der kawan..kesian giler kat orang mcam saye ni kan..naseblah...












Glitter text generator

16 October 2012

Law Degree Holder :)

Alhamdulillah, 7hb Oktober mematerikan dan mengiktirafkan saya sebagai seorang pemegang amanah saham-saham wanita yang telah menjadi ibu..kohkohkoh..tak tak tak..hari tu saya telah naik kepentas menerima ijazah undang-undang (betul ke ayat gitu?)

alhamdulillah, usaha selama 5 tahun setengah berakhir dengan  jayanya..saya telah mendapat ijazah sudaa..sekarang sape nak amik kerja gaji mesti sedikit mahal..kohkohkoh..sudah lame bergaji RM500..dari zaman buat praktikal lagi..merungut? ya memng sedikit rungutan kerana telah mempunyai anak dan perbelanjaan harian semakin banyak..tahu x, kerana duit laki bini boleh gaduh?hahaha.. x sabar nak habiskan chambering nak cari firm yang offer gaji best sikit..now money is everything..sekarang gaji memng sedikit sebb x der lesen lawyer lagi..tunggu lah tahun depan.. (ini luahan hati okey)

pada hari kejadian, hanya sejambak bunga jer dapat..why? because saye x suke bunge..dah cakap awal2 kat my mum x payah beli bunge..tapi bile keluar hall tengok semua org ade bunge n pk nak snap pic dengan bunge, pakse jugak my mum beli sejambak..kahkahkah..kami satu family memng kureng bab-bab bunge..sekian..

dah, tataplah gambar kite yang jelita bersama suami, anak, mak, dan adik-adik :)

sekolah mama panas kan una :)



my kazenk y sporting sebelah kiri saye..*hugs





without ayah n 2 orang adik :)


Glitter text generator

14 October 2012

hai semua

agak berkurun meninggalkan blog semenjak bergelar seorang ibu...pheewww..kepenatan ya amat rupenya membesarkan seorang anak kecil..

malam-malam nak kene bangun tukar pampers, kasi susu n so on..siang pulak kalau baby x tido, kite pun same x dapat rehat..dukung dan hiburkan baby ke hulu hilir...

now, dah start kerja balik..baby please behave with your babysitter...hoyeah hoyeh..semua benda nak bercakap kat cni..okey..nanti saya tulis y lebih elok..untuk itu tataplah buah hati saya ini :)




Glitter text generator