18 April 2011

u declare that

x der niat pun nak marah-marah or nak berkecil hati..tapi by the way,memng terase hati kot..nampak macam hal kecik..hal budak2..tapi ape yang dirasai oelh saye x dirasai oleh si pembaca..

two times it happen..okey..saye paham dan saye x mau mengeluh kerna hal budak-budak..keep on smiling..kekadang,Allah uji kite x henti-henti..dan kadang-kadang Allah beri nikmat x putus-putus..alhamdulillah...ujian Allah buat saye lagi paham..dah memng hati dah gelap untuk be friend dengan anda semula..cukup lah..i can be friendly but i can't pretend to be friendly...

x nak kawan sudah..yes..macam budak2..tapi ade kawan macam itu pun x okey..people keep on asking,why she like that..keep ignoring and treat me like i'm not her friend..there i got da answer..thanks for that..awak beruntung..dan saye x untung..eh bukan,saye untuk dari segi lain..

dunia bukan empat segi..ape yang pergi pasti kembali..eh..gitu ker..lantak lah..anda yang membaca mesti x paham ..secara ringkas nyer...i got sign from her that, kami bukan kawan lagi..okey..dats all..TQ
Glow text generator

04 April 2011

please don't say

  • Jangan cakap kite tak suke orang itu dan suke orang ini sebab perangai die..die mungkin buleh berubah..
  • Jangan cakap kite bangge jadi jahat sebab x ade orang jahat x suke orang jahat.
  • Jangan cakap orang tu tak baik sebab kite tak suke dier sebab diebalik ketidakbaikan dier,ade benda yang baik..yang bukan kite Nampak yang bukan kita miliki.
  • Jangan cakap besar sangat nescaya satu hari nanti kite akan ditimpa benda yang besar itu jua dan kite x mampu berdiri kembali.
  • Jangan perasaan bagus kerana,kita tak bagus dalam semua hal.
  • Jangan cakap sesuatu yang kita tak tahu sebab hanya orang tak tahu cakap akan cakap benda yang mereka tak tahu..seems to be stupid saaaangggat.
  • Jangan cakap orang tu tak pandai jaga laki kalau hang pun x dak laki dan orang tu pun x da laki.
  • Jangan duk besar kan cite yang  x besar kerana,hang x larat nak pikul semua cite-cite hang tu nanti..
  • Jangan dengar dan terima ape yang anda bace dan diberitahu kerana,semua bnda boleh di putar belit..
  • Then,if u are too good, please,be prepared to meet a person who is better than u!
Glow text generator