06 July 2011

BERTEMU dan Makan

jangan bising bile tajuk post dekat blog saye sangat merepek..ah..memng saye pun nak tulis tajuk yang x sedap..okey..lupekan mengenai tajuk..

peroot lapar lagi...bile peroot lapar semua nyer nampak benda sedap..saje suke suki nak seksa jiwa-jiwa yang mungkin jugak tengah lapar macam saye...

ari tu mase pg KL jumpa/bertemu kina..okey..mar, awak jangan jeles..saje nak share gambar makanan yang kami makan..itu ajer fungsi dan objektif kali ini..oleh itu BERTEMU dan makan :)

ice Lemon Tea : RM5.90..makhluk yang jadi background tu x tau harga..kuikui

yang ini x tahu harga

name dier platter ape ntah..hahahha

ini name SAKINAH..hahahhha

yang teristimewa untuk MARDHIYYAH JOHARI..hahahha

thanks kina sebab teman kite jalan-jalan..hoho :)


Glow text generator

4 comments:

Aida Azryn said...

wow. menyelerakan! n_n

Anonymous said...

hek eleh,kalau mkan capati garing kuah sardin bleh gak nk jeles...xjeles...xjeles..xjeles la!!!!![menangis kepiluan]-mar

nasihahtenang said...

kak hanim best x makan kt fish market tu? org nak try dh ari tu tp mcm ramai.. tak sabar nak try!

haNem said...

seha: makan kat citu best bile perot betol2 lapar..makanan bnyak sangat..x habes kalau makan sorang..hahaha