29 October 2010

kenape macam ni..x macam tu

okey,baru perasan, saye x menang kontest yang saye masuk..sekian terima kaseh...jap..semua kontest okey.. x per..x der rejeki :)

*********************************

sekarang mahu bercerita perangai bodoh maser kecik...hahaha..ok2..x elok seboot bodoh maser minggu exam ni..kita ganti nama, "kurang pandai" okey..

ader tiga bnda yang rase memng kurang cerdik saye penah buat dan penah pk..

first: mase kecik time orang duk panggil mak dier orang dengan panggilan mak,mummy or ibu,..sedangkan saye panggil mok..huk..x popular lah panggil macam tu.. x sedap macam biskut oreo..x suke..pastu mula la duk pk nape saye x bleh panggil mama..then mak jawab "mama tu untuk pompuan yang cantek jer" mak x cantik, x leh panggil mama..huhuhu..sedih gak dengar, tapi maser tu kecik, so, anggap jer bnda tu fakta yang benar..ooo..mak x cantik rupe nyer :)

second : selalu cuba ubah cara ejaan name..bangang kan..mak bg nama SITI NURHANIM..eja lagu tu..saye pulak konon rase x glamer lah nur dengan hanim tu tulis rapat2..mulah tulis kat buku SITI NUR HANIM...biler dah besar baru raser..oh..buruk ah eja macam tu..SITI NURHALIZA pun eja macam name saye..hahahha..

third : nie lah bnda paling kurang pandai..maser kecik dulu, mak x bagi gune shapener..sape beli nanti mak buang.bukan buang pembeli..buang shapener tue..ish..bukan-bukan jer pk :).ntah ape dendam mak dengan shapener tu x tau ah.. sampai satu malam tu,mak jumpe shapener, dier bg saye, suruh buang dalam tong sampah...sebab saye nie terlalu pandai,saye pegi masukakn jari kelingking kat shapener tu dan pulas kuat2..konon2 jadi macm pensel lah..gilosss :)

tu sahaja untuk kali ini..cite lain di post lain okey :) selamat berBW kpd bloggers..saye x dapat nak buat sebab sebook study.. nak score betul2..nak jadi pandai :)
nampak x semangat nak sekolah??

2 comments:

Fatin a.k.a. Aten said...

apa jadi kat jari ko tu? hohoo.. xdok kije cri pasal sungguh..

jap, pic last tu bukan semangat nk skolah, smngat bergmbo je aku napok.. hahaaa..

gdluck study...

haNem said...

aten ko diam..diam..hahaha..kalu aku x amik gambar dan tepek kat cni ko x tahu pun aku rajen g library kan??hahaha