06 October 2010

gAMbAr CURIk :)

weekend yang lepas mak datang ke kL untuk menghadiri majlis TAhlil dan Upen House Pakcik..oh..mukan emak shj.mukan-mukan.sedare lain turut datang..ini adalah gambar2 kenangan yang saye curik dari pesbuk yang berkaitan..tapi dengan acknowledgement..miahahhahaa..sile tgk..

ini gambar hari SABTU: 2/10/2010- rombongon umah terbuka dari terengganu sampai dan melantak kenyang-kenyang kat restoren kunang-kunang sebelum menidurkan diri di RUMAH HINGGAP..hahaha
menu: air mickey mouse..huhuhu
nasi guren' seafood..memng betol seafood :)

chicken chhoopp :)

tuan gambar yang saye curik :)

mungkin mee bandung..tgk pinggan yang besau. :)

nasi guren'
ni gambar pagi okey: AHAD 3/10/2010 -majlis tahlil kat taman harmonis...x der rupe majlis tahlil sebab x potoshoot gambar orang tgh bace tahlil :)
ini ank sepupu dan anak sepupu punye mak sdare..huhuh

sume comel..bleh pilih buat menantu :)

yang ini pula gambar open house pakcik kite..dier buat kat Kunang2..oh..shut up..brape kali ulang..hihihi: AHAD:3/10/2010 - gambor sume orang punyer..saye x sempat agi nak amik gambor dari kecintaan..
ni kazen2 kite :)

1/30 para tetamu yang hadir kekunang2

candid..sape ntah :)

kuase tiupan menjadikan rambut terpacak..berminat??call.....
yang nie pulak Edisi Gambar time saye dah pulang ke rumah dan bersedia tido dengan emak :)..so, jangan tny, mane saye..huhuhu
vviP seat..booked by anak kazen..Amir Firdaus anak Puan Mimi Aryani :)

suami kazen yang tido lena selepas dapat snap pic dengan ramli sarip :)

Model of the night..RAMLi SARIP perfomance..exclusively @ Kunang2 Restaurant :)
oh okey..rase macam xpuas ati sebab x tepek gambar saye dengan RAMLI Sarip.walaupun gambar ini dah terlalu lame..ah..peduli ape..janji ader..ini belog saye..nak tepek jugak :)

shhh..saye tahu gambar ini saye sedang gemok..biar ah..nak tepek jugak :p
okey..Sekian Terima Kaseh, I love all in Da pictures..Happy ever after:)

6 comments:

hannaani said...

ramli sarip rock!i likeeeee

Fatin a.k.a. Aten said...

weyhh apsal fmly ko atas tu aku mcm kenal ek? :p aku mcm ada bau bacang2 gitu.. ko bau x? hahahaaa

Siti Nurhanim said...

aten: memng ah..same la mu dengan aku..sedare sume ah tu..aku bau ko busuk jer

Siti Nurhanim said...

nani: u nak ke abg remli tu??

Tomato Gurl's Life said...

wah meriahnya open house kat sini..huhu..

Siti Nurhanim said...

tomato: hihi..sungguh meriah..best sngat..every year ader acara macam tu :)