13 October 2010

Mak saye hebat

mak sayehebat??begitu juga dengan emak2 kalian..siape x sayang emak mari cni nak tolong pang sikit..ape kurang cantik ke mak tu sampai korang x sayang..ader teman saye, cakapmacam nie "aku sayang ayah lagi dari mak..mak tu cerewet ah" itu ah..ini ah.. ape giler ntah statement..

mak tu kan pompuan.. mane ader pompuan x cerewet..habaq mai sikit..haish, naseb baik kawan saye tu tinggi.. nak tampor x sampai lah pulak..sepak kaki dier jer mampu..
ape lah cakap macam tu.. mak tu punyer lah wanita paling cool kat dunia nih..boleh plak duk men2 bezakan mak dan ayah.. alooh, memng la kite manusia, love cannot be kontrol, tapi cube jangan canang keburukan mak hang pa kat orang ramai..tobat saye rase nak pang pang jer mulut tu..haiiipp!!

mak saye hebat sebab :
1. dier bleh bangun pukul 4 pg buat keje rumah semua tanpa rehat dan bile tiba malam baru dier tido..
2. dier bleh tahu ape yang anak-anak dier suke dan x suke walaupun kite x cakap kat dier.
dier bleh besarkan adik beradik saye tanpa pertolongan orang gaji atau bini ayah yang lain...sreettt..potong..ayah ader satu bini jer :)
3. dier bleh sabar bile anak-anak dier x nak buat kerja yang dier suruh..
4.dier bleh masak walaupun dier demam..
5. mak x pernah nangis untuk bnda yang x perlu menangis..emak sungguh kental:)
6..yang paling best dier bleh membebel walaupun saye x suruh..nie paling hebat..hohoho
Emak..emak..kene puji sikit dah malu :)


psst: sile incik ayah jangan jeles..hoho..okey..ayah x bace belog :)

6 comments:

~Miss Sukasih~ said...

Hehehehe...malu yer mak cik kena puji...anak yang baik pasti syg akan kedua org tua nyer...=)

Leya said...

hehe suke post ni..

=)

Siti Nurhanim said...

miss sukasih: hahha..tu ah..ngader2 plak mak malu tutup muke siap :)

leya: thanks...huhuhu

Ahmad Shafiq Bin Othaman said...

hehehhee, padan muka kene bebel!

Liquid said...

saye sayang mak saye... eh eh tetibe jek eheh =P

-jalan2 lalalaa~

Siti Nurhanim said...

syafiq: oit..memng sonok dengar mak bebel..addicted..even duk jauh, bleh jer call mak sebab nak dengar dier bebel ..huhu

liquid: saye pun sayang mak saye :)