25 October 2010

frust menonggeng

ya Allah..geram nyer rase bile nak sesuatu bnda tu x dapat..eee....geram..geram..geram..tapi nak marah kan kat siapa..??jawab..jawablah..sengal lah awak ini..sendiri rase pun mahu tnya juga ka??..tetibe kuar slang ibunda..oppss..ekekeke..men2 lah..

kepada anda, pembaca!!!
nampak x gambar jam kat sidebar blog ini?? x nampak??huh BUTA!..saye nak jam tu..tapi dah out of stock..menci..menci..menci...dah round sume butik fossil..okey, itu tipu, tapi dah pg 3,4 buah kedai jam.xder dah design macam tu...

kenapa nak yang tu?? weh, saye suke, jadi saye nak lah..kenape??ngade2??yer memng saye ngade2..nak jam itu..nak jam itu..pang kiri..pang kanan..dah..SElamat Malam !


p/s: tetibe rase nak makan HERBAlife..okey x??

2 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

mcm sesuai utk lelaki juga jam tuh o.O

haNem said...

x..yang sesuai dengan lelaki ader lagi kat kedai..hukhuk..

sape tokey fossil erk??