03 October 2010

Rambut Palsu untuk Dijual

assalamualaikum..mintak maaf kepad incik belog.. nak mintak maaf kat reader, x der reader yang tegar.. hah?? aloh, macam saye x tahu, hang pa datang jenguk belog che' nie bukan bace pon.. duk men klik2 nuff, pastu tgl jejak kat chat box.. amik kau.. dah kantoi.. x baik yer.. penat saye merapu.. tapi x der orang bace..

huhu.. minggu nie sangat busy.. x sempat nak update..keje skolah bnyak.. saye juga terpaksa bangun pagi kerana mengutip rambut2 yang berguguran di atas katil..hellooooo!!saye bukan saket..tetapi masalah keguguran rambut smekin seyes.. apakah anda mengetahu mana2 kedai rambut palsu memerlukan rambut pada masa ini??TIDAK??x ape..saye ade bnyak rambut..tolak harga kawan2 jer..wee..wee..

saye dah slalu try macam2 product macam mane x nak kasi rambut gugur..tapi maseh juga berlaku..tapi x mengapa..kali ini saye telah bertemu dengan tips yang baru..mudah2an menjadi..kalau x jadi pun x per.. dah try..dan ia sangat murah..

cara nyer :

ambil bahagian putih buah tembikai dan sapu kat kulit kepala..biarkan ia beberapa jam atau seelok nyer satu malam..pakailah shower cap jika tidak mahu bantal anda dihurung semut pada keesokkan hari..

yang bahagian putih macam dalam gambar
sile2 cube..i tahu, pompuan kat luar tu ramai yang menghampiri botak..kalau saye botak.. x payah pakai tudung boleh??

psst: nape kene tembikai erk..tembikai bukan ader rambut..knape bukan rambutan??

1 comment:

mar yanie said...

ya Allah..saya pun banyak rambut gugur..kalau syampoo kan, rasa takut sgt bile tengok rambut gugur macam penyakit cancer pulak..ok, saya nak try la..thanx for the info! :)