07 October 2010

BloG Catatanku di Blog Hanem

hanim join kontest lagi..Semoga ader rezeki lagi untuk menang-harap-haraplah...

tarikh tutup penyertaan 23 Oktober 2010

kepada sesiapa yang berminat nak join sile Keliiikkkk name Miss Sukasih!!


kali ini, saya nak bg komen atau pandangan terhadap blog Cacatan ku.ingat senang nak bg komen?? kene buat keje skit..yang pertama kene bace blog penganjur..korang kalu nak join kontest yang saya buat nanti jangan men join jer..nant saye akan cipta berpuluh-puluh peraturan nak sertai kontest saya..sekarang sile padamkan niat untuk tunggu saye buat kontest..hoho..

okey lah..setelah dua hari duk usha belog Cacatanku, saye rase secara kasar nyer, tuan belog ini, iaitu Miss Sukasih adalh lebih rajen daripada hanim.. dier macam baru jugak stat blogging nie, tapi rajen update post..harap dikekalkan..

selain itu, gaya penulisan kat belog Cacatanku ini tidak membosankan..saye tahu, orang m'sia suke sangat bace story orang, so kat Cacatanku, elok lah penggemar yang suke bace story orang berkunjung..banyak post yang menarek.. tuan belog juga mengikuti perkembangan semasa, apa yang terjadi pada bulan itu, itulah yang menjadi element atau kontent kepada post nye..

yang last nyer, yang paling saye suke, template dan applikasi lain yang ader kat belog..tuan blog tidak terlalu tamak untuk meletakkan semua aplikasi, jam Islam dan kalendar islam yang x kuar kat laptop hanim nie rase sangat membantu para remaja islam yang memng x tahu hari ini berapa haribulan ikot kalendar islam.. untuk bahagian template, sangat mendamaikan mata,kaler pastle menjadi pilihan, harap nant kalau tukar background pun,amik lah kaler2yang mendamaikan mata:)

oh..sungguh panjang hanim membebel pasal belog Miss Sukasih..Buat anda miss sukasih, segala kekurangan pandangan hanim, harap dimaafkan..saya pun blogger yang maseh sedang menuntut ILMU KEBLOGGERAN :)

sekian terima kasih :)

2 comments:

~Miss Sukasih~ said...

Amboi...begitu panjang komen yer...but sume yg positif...thank u so much...Actually,pd asal nyer wat blog utk diri sndr tok luahkan perasaan..Tak sangka plak...leh jadi smpai tahap nie..=) nieyla pun bru blajar..ape2 pun gug luck yer...rajin2 la komen n singgah blog yer..=)wlaupun da xde contest..

Siti Nurhanim said...

haish..tu pandangan hanim lah..kalau nak suruh cakap yang negative seyes hanim x reti nak tulis..hanim x kenal Miss sukasih sangat, so, x baik bg negatif perspective kat orang yang kite x kenal..mungkin ader post miss yang hanim terlepas pandang dan x suke, tapi tu hak miss nak tulis ape..dats my point of view..InsyaALlah hanim singgah slalu.rajen2 datang belog hanim jugak :)