25 October 2010

ape anda Bikin dalam kereta??

hahaha..ape pendapat anda bila muke dinaiki jerawat??suke??benci??x suke??
saye?? huhu, i take dat as give from Allah..kadang-kadang jerawat buatkite comel bile die naik atau tumbuh pada tempat yang betol:)..oh sudah..mari ikuti cerita saye

*******************************************

pada suatu hari, saye duduk dalam kereta.tidak memandu..hanya menumpang kereta orang.. oleh disebabkan tidak memandu, maka saye telah terdevelop habit memandang orang yang bawak kereta..macam2 peel orang bawak kereta..paling x bleh lupe bile tgk sorang manusia yang tngah drive kereta menyanyi macam x hengat where she is.. burook bona.

kahkahkah.. makhluk itu menyanyi dan terus menyanyi,nasib baik tingkap dan pintu kereta ditutup rapat.kalau tidak pasti dier dengar saye mengomel sebab tgk gelagat beliau menyanyi x hengat dunia..woha!..mungkin suara dier sedap..tapi..lawak2..naseb baik x amik gambo..

selain dariitu, ader jugak yang korek idung dalam kereta..hahaha..ini biase golongan lelaki..terutama pakcik-pakcik..kompiden dier korek idung..ingat orang yang bawak kereta kat sebelah tu rabun kot..x pun buta..hahaha

sile jangan buat lagi PAKCIK :)
yang paling best n rase nak stop kete dan ketuk pintu kete bile tgk young kapel duk senggeng2 kepala capture gambar mereka..hahaha..wait naa..ape kate hang pa parking keta kat mane2 n posing la puas2 dalam kete tu..i pun penah buat jugak..tapi dolu la..time tua2 dulu..sekarang dah muda x men lah..amik gambar kat studio jer..hahaha..GILOS...

ok..itu sahaja laporan saye yang baru lepas turun dari kete untuk hari ini..semoga berjumpa lagi..bye :)

2 comments:

AiDa AzRyN said...

hehe~ ley jadi wartawan lak ni~ *tetiba :P

haNem said...

kalaulah..hahahha..ganti karamsingh walia syok jugak..ahhaa