30 September 2010

Ikan Sedap

actually dalam tahun ini,belum sepinggan nasi lagi hanim sentuh.. konon dalam process diet..Alhamdulillah target tercapai.. cume skang saye try not to take so much lauk untuk ganti nasi.. btw, diet ade macam2 cara kan..ikot korang la nakcare ape skali pun..who cares??

untuk makluman, kalau nak diet, please take ikan..even ZACK ZUkhairi x suke ikan, pedulikan dier okey..hahahha.. dier x jual ikan.. sebab tu dier x suke ikan.. ikan bagus yer..sangat bagus. cube korang pg kedai,ader x minyak ayam??x der kan.. minyak ikan adelah.. see..ikan bagus...akan tetapi antara ikan dan ayam, saye juga maseh meminati ayam..bukan saye xsuke ayam macam mane Zack x suke ikan..SAYE ADALAH PEMINAT AYAM!!!

korang dengar cni k,..oh ok.. xleh dengar, korang bace jerlah,..sebenarnyer, saye tulis post ini bile saye terbace yang makan ikan bleh dapat anak lelaki dengan senang berbanding makan ayam.. so, tergerak hati nak post n share info ini.. saye juga pernah mendengar kecintaan menyatakan bahawa pompuan elok makan ikan kerna membantu faktor jantina anak kelak..

bnda ini saye x dapat kepastian dari mana-mana pihak yang mengamalkan pemakanan ikan, tapi daripada pemerhatian saya, orang yang duk tepi pantai biase nyer ramai anak lelaki..ini kerana mereka nelayan dan sebagai nelayan mereka bnyak makan ikan..hahahha..best x analogy saye??ok..x best :)

ok..itu shaj..lepas ini sile makan ikan..kalau nak tunggu bukti tunggu zack kawen dan tgk dier ramai anak pompuan ke laki.. if info saye salah..mmm..hohoho.. makne nyer info x bleh pakai..hahaha..
mak x makan ikan ke??

psst: saye ade sorang jer adek lelaki, manakala kecintaan ader 6 adik beradik lelaki..adakah ini bermakna mak saye x suke makan ikan dan mak kecintaan peminat ikan??

2 comments:

hannaani said...

haha nice one!org nak makan ikan la start hari ni.anak sulong mau lelaki :)

Siti Nurhanim said...

silekan...orang stat makan ikan..hari2 manathan fish market.. gile tipu..tadi baru bantai kenny jojes kan??