06 September 2010

Award from Stranger

hoyeh..hoyeh.. seperti sedkit glamer setelah dapat award suke berjalan dari Simple yani.. first time tgk gamabar saye rase nak gelak.. hahaha.. sejak biler buat blogwalking pakai kaki??or kasut kat kaki.. kadang2 buat blogwalking dengan baju tido, kain batik dan kadang-kadang x sempat cuci muke..gigi??weh.. gosok lah.. adooii..jangan jadi PENGOT sangat lah..hahahaha

sudah!
****************************************
award kaki jalan

misi hanim untuk hari ini aderlah membeli award kepada orang yang memang hanim x kenal.. okey..kawan-kawan yang terkenal dan fofular jangan bersedih..oh..ko x kisah..okey..

sebelum itu mari saye memperkenal kan rakan blogger untuk pengunjung dan pembaca serta peninggal jejak tegar kat belog saye..

mempersembahakn..SIMPLyanie...okey..sile klik sekarang..S>E>K>A>R>A>N>G...

sudah.. ini soalan yang perlu saye jawab...

1.apa yang bermain di fikiran skarang ni?
kalau saye modify soalan untuk award nie boleh??


2.apakah nama samaran aku?

sepet..sebab mate sangat bulat :)


3.berikan 3 orang yang anda sayang
3 jer??maner cukup??sebab tu saye cakap nak modify soalan..hahahha

4.panggilan aku untuk si dia
si dia??sape??
mak? i panggil mummy timah
ayah??- daddy hassan
pakwe??- my gebu..oh TIPU

5.hadiah yang u all impikan dari seseorang yang istimewa.

x pernah impikan..sumpah! ikot lah nak percaya ke x..hahaha

6.blog mane yang anda suke visit.

blog...blog...oh..rase macam betul2 nak modify soalan

7.tagkan 15 blogger.
limo belas???
x mau.. nak buat 5 jer.. yes..hanim sungguh degil dan x menjawab soalan.. sape marah cepat cakap!!

izzati..pink love-love..ader 105 follower setakat hari ini
huda..ader background bintang...post terakhir bosan kalau orang x pedulikan kita..pg bace
atira..background belang-belang..ader lagu..suke makan bnyak-banyak
cik pieka..budak nie pun pink..ader 445 follower
tuan nurAtirah..nie lagi pink..siap ader robot2..pg blog dier skang

saye bukan tag jer.. siap dapat ulasan lagi..huhuh..kalu buat untuk 15 orang kompem bengkak jari..MELAMAPU!

1 comment:

DDrfauziah said...

Aslmkm.
TQ 4 following. Sebagai sokongan moral Kak G follow balik. :)