18 September 2010

terima Kasih bLoggEr

untuk sekian kali nyer hanim sudah bersiap sedia segala baju dan kueh mueh rya.. semua disumbat ke dlam beg.. sudah habes cooti raye maka hanim pun pulang ke rumah singgah di Gumbak..Hoh..x suke cooti..mengape?? sebab lepas cooti kompem kene pulang ke penjara UIA..oh.. x suke.. tapi.. kadang2 suke jugak.. ah.. dah macam ape cakap belit2.hahha

ok.. untuk pertama nyer, jangan salahkan hanim biler hanim x sempat nak berkunjung ke blog2 kalian walaupun kalian meninggalkan jejak secara tegar di tempat meninggal kan jejak.. terima kasih berkunjung yer sayang2 semua..hanim bukan x mau singgah..tapi busy.. x sempat..post nie pun buat cepat2..nak tido..esok nak balik Uia.. kucar kacir punyer ayat..dah..jangan pK banyak2..

nie hanim nak share pic raye yang kunun nyer best sebab hanim beraya sakan..hah..x paham lagi??x per lah.. tgk gambar jer lah okey..saye pun x reti nak cakap aper lagi nih..kepala duk pk keje skolah kat asrama tue..macam budak skolah sungguh saya! hahaha

okey2..jom tgk gambar hanim yang di edit kerna gambar saye x cantik kalau saye edit..ADER MASALAH ke??hoho

x paham motif gambar??sile jangan tny..


terpaksa gune frame besar nak tutup dinding umah buruk :)


saye jer single..hihi

kecik-kecik dah ajak pakwe datang beraya.. naseb baik baju x matching..kalau x, saye humban masuk baldi..gatal!
sopan lah konon datang rumah..padahal ari2 lingkup jer..

kompem makcik nih marah letak gambo dier kat cni..hahaha at least bukan kat fb kan??


psst: ni jer gambar sebab x der orang nak layan saye berpotosoot..exclusive sebab saye x upload gamabr nie kat pesbuk..kalu budak2 umah upload x tahu yer.. itu tetap bukan saye :) maseh exclusive!

2 comments:

Pencacai Alim said...

saya pon single..hakhakhak..slmat hari raya

Siti Nurhanim said...

hihi..same lah kite:)