15 December 2010

Rumate saye yang Bajet comel :)

hahaha..sedap kan kutuk rumate di belog..oh indah nyer dunia..mereka pulak junior..wow..eh, mereka bace x belog saye??sile jangan bace..anda bakal menyesal..

Kucing tengok dier dalam almari kaca..betul kan??
ini lela..dier seorang rumate yang sangat suke tido..tido je keje..tapi otak jalan..kuul x??tapi kalu tido otak x jalan orang isytihar mati kan??hoho..saye bertuah ader rumate yang bajet comel ini sebab ader cerek letrik yang besau gedabak..boleh pinjam untuk jerang air banyak2..macam membuli, tapi sebenar nyer tidak..selain itu beliau juga aderlah jam yang sungguh berguna dikala final exam..wooha!..

rumate saye yang pakai tudung pink..bukan yang tudung hitam yang duduk kat luar tue :)

ini pulak Pqa..makcik ini ader belog sendiri..link dier ader kat sidebar tu..kelik lah bnyak2..keje dier komplen nuffnang dier x naik2 mata wang.ah tapi itu x cukup  best cite nyer..yang best, saye suke dier sebab dier juga rumate yang bajet comel..suke menonton movie kat laptop pastu senggih sorang2..pastu jugak suke men edit2 gambau..konon comel..hahha..okey, memng comel pun..beliau pernah kene saman dengan Fellow blok yang sangat prihatin sebab membela seekor kura-kura..sadis bukan..tapi maseh bajet comel :p

persamaan untuk kedua-dua rumate yang bajet comel ini adalah mereka akan kesunyian bile saye tiada..(kalau korang bace vise versa mungkin lagi tepat)..selain itu beliau berdua jugak adalah tukang makan atau partner kongsi makanan saye dikala saye sedang dalam program diet..hoho..terima kaseh rumate-rumate yang bajet comel :)

psst: bajet lah comel lame-lame pun k'hanim x kesah sebab korang memng comel pun di mata k'hanim..hoho (jangan rase terharu pulak!)
thanks for reading :)
Glow text generator

3 comments:

Bazilah said...

wiwit sweet lah kak hanim ni, nak jadi rumate jugak pliss :D

haNem said...

meh la..hahaha :)

amira said...

haha.. tgk movie sengih2? macam saya selalu buat je..