18 December 2010

Bersama Cik Farah dan Incik Muiz @181210

hoho..tajuk macam mereka berdua adalah subjek utama jer kan..padahal mungkin anda tertipu bila anda melihat gambar2 dibawah..yang menjadi sobjek utama adalah saya dan otomen..maseh kami menjadi subjek utama sebab blog ini bukan cik farah yang punyer..weehha!

x mahu melengah kan masa untuk tido, tekan keyboard cepat2, saye mahu hapdate gambau untuk tatapan kalian..maaf gambar x cantik sebab cameran di serang penyakit pakingson dan di tambah gegaran berskala kecil di kawasan penggambaran dijalankan..

bersama cik farah dan incik muiz, dan otomen, kami bermain boling..memang sengaja x amik gambar score jatuhan pin sebab kami sangat merendah diri..tidak mahu menunjuk kan kepada kalian bahawa ada strike mahu pun spare berlaku.. sudah..mate dah cakap off..jom layan pic :)


Dunia sebenar kami :)

Otomen yang ...

sori makcik sebelah kanan kurang sopan :)

sekarang makcik itu telah sopan sedikit :)

ini bukan incik muiz dan cik farah..mahu pun juga bukan raksasa baek mahupun otomen..
ini teddy bear..tu pun nak kene ajar ke!!

GAMBAR TANPA MOTIF..MINTAK MAAF!

budak bapak budak sesat!



jangan cakap gambar nie over!sempek senget??suke ati ah..hihi

ini barang TERBELI mase tunggu cik farah dan incik muiz datang...
salah dieorang lah..hahaha..bukan salah saye :)
thanks for reading :)
Glow text generator

2 comments:

Farhana Ariffin said...

salah kak limah ktorg lmbt!
n effect kat jatuhan pin yg owesomest!

haNem said...

hahha...bnyak mu punye kak limah..