17 December 2010

Dulu Aku Nakal

nah, jugak mampu sekarang untuk join berbelog bersama incik ben..yeehaaa...okey..mari anda melihat ape nakal nyer saye :)

BEN ASHAARI
Blog Incik Ben

okey..seperti orang lain buat, saye pun perlu buat bnda yang same..mari bace sekarang:)

nama sekolah rendah dan sekolah menengah termasuk tahun?
banyak weh sekolah..
Sekolah Kebangsaan Pulau Rusa- 1995-2000
Sekolah menengah Kebangsan Sultan Ahmad- 5 hari permulaan sekolah tingkatan satu pada tahun2006
Sekolah Menengah Kebangsaan Sultan Sulaiman- 10 hari pada 2006
Sekolah Menengah Sains Dungun- 2 bulan pada 2006
MRSM yt Besut- 2006-2007
MRSM Muadzam Shah- 2008 (PMR)
MRSM Kuala Terengganu- 2009-2010

aktiviti kokurikulum yang saye ceburi?
Menyertai Kelab usahawan muda
Menyertai Kejohanan Softball dan jugak Netball

jawatan yang pernah disandang?
Ahli Suruhanjaya Pilihan Raya MRSM Kuala Terengganu
Pengarah Pemasaran Kelab Usahawan Muda

Nama Guru Kesayangan?
mmm...ape yer..budak nakal kene ade guru kesayangan kah??hihi..okey2..ader..Cikgu Kamaruzzaman dan Cikgu Suria:)

subjek paling suka dan tak suka
subjek paling suka :SEJARAH
subjek paling x suka: KIMIA

kawan baik mase sekolah:
Nor Azlina bt harun..sampai sekarang baik

Cita-cita mase sekolah
nak jadi Lawyer..ecece..sekarang boleh kate dalam track yang betul sebab sedang reading law in uia :)

artis peberet zaman sekolah
x der kot..sebab nakal sangat x sempat nak pk pasal artis

perkara yang x dapat dilupakan pada zaman sekolah
jadi leader untuk geng pompuan yang digeruni orang lain..haha..name group GENG KAPAK sebab effect tgk cite Kungfu Husstle tu..huhuhu

jika kembali ke zaman sekolah nak buat ape??
mm..kalu dapat p balik zaman sekolah,nak sekeh kepala kakak DS (dewan selera) yang selalukerek dengan budak pompuan tapi gedik dengan budak laki..pastu nak masuk dorm budak laki time dieorang pg solat jumaat..weehhhaaa :)

ceritakan kenalan anda
part nie paling best kot..hahaha..time sekolah dulu, sebab duk asrama penuh kan, perangai dajal saye yang terbukti dajal adalah bawak hp ke sekolah..bile time spot chek, sebab saye leader geng yang sangat berkarisma dan terror, akan tawarkan service untuk sorok kan hp kawan2 yang lain.dan misi berjaya okey dan jangan tny saye sorok kat mane...hoho..turut mengupah budak-budak lelaki untuk fly membeli burger kat gerai burger depan sekolah..turut berjaya dalam beberapa cubaan untuk ponteng Preparation class..sempatjugak merasa bertempiaran lari bile warden kejar..hoho.yang paling best, mase kat MRSM Kuala Terengganu, tepat pukul 6.30 petang LDP (lembaga disiplin pelajar) akan jaga gate asrama untuk make sure sume orang kuar..sape kuar lambat, kene bayar 10sen..sebab kiteorang satu geng yang kuar lambat, saye akan kuar dulu then bg duet RM1.30 kat LDP sebagai bayaran denda untuk my gengs yang belum kuar lagi.dieorang memng x pernah argue ngan saye..berani lah argue..kan ku kapakkan sape yang argue...hoho..*peace

sekarang x nakal lagi..sopan santun dah..
tahnks for reading :)
Glow text generator

12 comments:

Amzar Syazani said...

SALAM PERKENALAN .. FOLLOW ME BACK OK .. HUHU .. AWK NI USAHAWAN MUDA PERMATA KE

haNem said...

heh??p kebenda tu?? x da ah

Rozuan Ismail said...

salam perkenalan..saya rozuan..nakal ye dulu2..nice memories

rabiatul said...

Suka sejarah ?? Waahh. Siap ngn gmbr skali. Semangat betul :)
Salam perkenalan ^_^

nazirulhazwan~ said...

nak join geng kapak boleh??hehe

Syafiq Rosli said...

wah berpindah randah eh

Muslimah Optimis said...

salam kenal...

heheheh... gile gempak r ketua gang kapak..heheh

Nur Azila Ismail said...

hehehe . agak terserlah kenakalannya :D

mOoN said...

future lawyer...=)

misz nana said...

haha.. besa lah duk mrsm tertekan kot.. tp nana tak bawak nset pun.. curi2 kuar malam p bergayut kat public.. haha

haNem said...

:)

hihi..nakal2 gak..study kene maintain..
sesapenakisi geng kapak jom ah isi borang..tapi mungkin x bleh jadi senakal dulu..hahha

pray for a future lawyer untuk x nakal lagi

public x cool..bawak henset cool :)

Nur Mudrikah said...

kbanyakkannya takkan puas ati dgn akak ds yg selalu pilih kasih an? pergi mana2 pun macam tu..kita kawan yok!