08 December 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

amaran..ini adalah giveaway yang hanim suke sebab dapat product VICTORIA's SECRET + Telekung Travel sumbangan itsy bitsy secrets..terima kaseh kepada myna sebab men"tag hanim untuk giveaway puan MAMA ini..mari kite review siket ape kehendak giveaway ini..

sebelum itu hanim hendak mentag 5 orang makhluk pompuan yang lain untuk join..minimum tiga..tapi saje nak tag ini..mereka adalah..jeng..jeng..jeng

  1. miss pija
  2. mashimaro
  3. cik smile
  4. fatin a.k.a aten
  5. miera

kemudian, tempek banner give away.ok done! kat sidebar jugak
expire on: 6 Januari Tahun Depan
link kepada kontest : Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

follow dua belog puan MAMA..ok done..amik tepek gambar bukti pemfolowran :x payah tepek gambar pun sebenar nyer..hoho
blog mama Kembar 3

blog itsybitsysecrets

kemudian hebah kan hadiah yang bakal dapat..bnda ini Puan MAMA cakap Wajib letak..okey2

Hadiah Pertama:
Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel


Hadiah Kedua:
Island Waters Body Mist + Telekung Travel

 Hadiah Ketiga: Telekung Travel
done! saye jarang menang giveaway..selalu x der luck..tapi x per..bukan kene bayar yuran penyertaan pun nak join..kan?kan??hahahaa..thats all Puan Mama..yang kene tag jom join :)

thanks for reading :)




Glow text generator

5 comments:

faizzach said...

kembar 3???? kagum2... hheheehehe... jarang sgt jmpa

Mama Kembar 3 said...

Salam Hanem, thanks sbb sudi join & good luck dear :-)

Fatin a.k.a. Aten said...

ok thanx tag aku.. nanti ada masa aku join.. hari tu k.nani dah ajak aku join gak..

~hyun_miera~ said...

yunk..
thnx tagged miera..
nnt miera wat ea..
sayang hanim..
muaxx!

haNem said...

orait :)