08 December 2010

hari Hepi

kalau nak kate saye x ade lesen kereta sile lah jangan berbuat demikian..saye ader sebenar nyer..dan dah nam bulan dier pergi meninggal kan saye..namu bertarikh hariini beliau dah hidup kembali..hoho..dah ader lesen yang hidup..

alhamdulillah, tadi mengajak bapak pg JPJ punyer susah..tapi akhirnya dier ingin pergi jugak lah..wow! i LOVE JPJ punyer service..semua kaunter bukak kot..dan saye di layan dalam masa 10 minit.. x lame pun tunggu..hepi-hepi juta-juta kali..jarang service kerajaan secepat itu kan..orang ramai, tapi service tetap tip top,,tahniah incik-puan yang mengerah keringat di JPJ..hoho

yang kedua, saye telah menerima follower yang ke tiga ratus,..yahooo..akhirnya cecah jugak angka ke tiga ratus tu..susah jugak nak dapat follower tiga ratus bagi seorang pompuan yang jarang provide bnda yang menarek kat belog dier..kan?kan?tapi x per..untuk itu saye nak bagi award follower yang ke tiga ratus untuk CIK SMILE..cik smile meh la amik..meh la..

x pandai lah nak buat award !!lantak ah..cik smile amik lah yer..ikhlas saye buat..x pernah -pernah saye buat untuk
sape2 pun..
untuk cik smile jer..
hukhuk
psst: kalau ari2 follower meningkat mendadak kan sonok..hoho
thanks for reading:)
Glow text generator

2 comments:

Idalara said...

Sesekali dpt layanan first class tip top drp kakitangan kerajaan memang best..tp jrg2 dpt gitu..

haNem said...

yang jarang2 tu lah yang best..huhu