05 December 2010

Pengantin Baru GiveAway

pengantin pun nak men2 giveaway jugak..tgak ini..esok last day yer untuk sertai giveaway ini..hanim suke2 jer join..macam best pulak kalu bab2 pengantin ini..ecece..gatal no hang nak kawen kan hanim..

dah..dah..seterek to the titik..

mula2 tepek gambo giveaway ini..last date esok..esok makna nyer 6 DISEMBER 2010
ini orang panggil BANNER give away

kemudian follow belog tuan penganjur..cepat kelik2 untuk ke rumah penganjur

ini saye saye nak bukti yang saye dah follow blog penganjur..


no 113..tuan penganjur cakap follower 131 dapat hadiah misteri..tapi kalu tuan penganjur murah hari nak bagi kat saye pun okey..oooppsss..tuan penganjur marah bodek2 dier..jangan bodek..jangan..

dah..tu ajer..yang lebeh2 p tengok kat blog penganjur..dah tengok jangan lupe join..support kawan2 blogger kan baguih :)

thanks for reading

1 comment:

Norgadis Labuan said...

Laa... terlambatlah saya nak join contest ni, semalam tak BW, tu yg tak tau psl contest ni...

Saya doakan moga awak berjaya...