05 December 2010

ader effect x??

sebagai seorang peminat blog yang suke merapu di blog, saye yang cetek ilmu pembloggan ingin bertanya sesuatu kepada anda semua..harap dapat bagi kerjasama..sebab saye memng x tahu pasal ini..


ape effect bile saye tukar url (saye dah tukar pun)
dari nicesoapstone.blogspot.com ----> sepetishanim.blogspot.com
ade effect kepada nuffnang punyer earning x??


itu ajer..tolong jawab eh..kongsi ilmu dapat pahala tahu x??hihi..
ok..thanks for reading :)

6 comments:

syuE said...

setaw syue kal0 tukar template jek yg iklan BE akn ilang..kal0 tukar url tu ta pasti..

haNem said...

thanks syue..tapi BE tu memng x pernah dapat pun..hahaha..

Ayeem Jemain said...

ada effect rasanya. rasanya kalau url da tukar, iklan tak kluar. nak kena add blog yg baru.

haNem said...

add belog baru??kalau tukar url jer x boleh ker?

mAsHiMaRo said...

haneem edit je url dekt nuff tu,boleyh:)

haNem said...

thanks mashimaro..dah edit pun:)