10 December 2010

Cara Bertunang Duet Tak Habis!!

saye seorang yang maseh single dan bukan mempromote diri..sekian..

dewasa ini..cheeewaahh..hoho..how to start..okey..kene ke bertunang??kawan saye cakapperlu sebab sunnah..tapi skang sume dah jadi terbalik..bertunang tu dah macam adat..grand2 siap dengan pelamin bagai..hadooii..tolong, mau lah seperti itu..punyer ngeri procedure nak kawen..penat deh..

ape hal makhluk muka bumi sekarang buat majlis tunang grand sangat..x sempat nak kumpul duet nak buat majlis..suke susahkan aper yang senang..mane ade dalam Quran cakap nak tunang kena ade pelamin??kene ader rombongan 3 4 buah kete.. x nak lah.. x nak..

dah..saye nak bertunang tapi x nak majlis bertunang! penat..saye nak simple dan straight forward..nanti kawen lah duk atas pelamin x nak turun2 pun.jom mari bertunang dengan cara jimat duet..bye!

thanks for reading:)
Glow text generator

2 comments:

Shino said...

2 la psl...x tau la npe nk wt plmn gk...brtng je pun...cmne klu pts...x ke rugi...huhu...bek smpn je duit 2 wt kawen...lg bgs...

Fatin a.k.a. Aten said...

waahhh dah brcakap psl tunang2 ni.. mesti tak lama dah kan.. maklum la dah 4th year student.. ihihiii

aku pun tak setuju dgn tunang grand2 ni.. buat simple je dah la, bg orang tau yg ank dara tu dah di booking.. kan3?