26 November 2010

Kontest Gambar Paling Lucu

mari2 tekan cni..join ini kontest 
terima kaseh kepada pen "tag"..hihi..hanim nak join kontest ini..menarek..sudah lamer terpk nak buat ape dengan gambar yang bakal menjadi taruhan..alhamdulillah, ader kegunaan jugak rupe nyer gambar ini..

Buruh Binaan Muslimah :)
siapakah gerangan budak ini??hahaha..ini adek saye.. x percaya??sile tgk di side bar..ader muke minah ni dalam gambar kecik disitu..very lucu one person..bersuara sangat kuat, rajen basuh pinggan..gambar nie saye snap mase hari raya tahun lepas..lokasi di rumah sepupu..hampeh tol budak ini, orang beraya die bleh slambe posing dengan gaya buruh kasar..gambar ini juga telah menerima comment yang agak memberangsangkan setelah di upload di MUKA BUKU.. :)

details peserta:
nama: hanim
gambar: adek sendiri
follower no: 859




adakah gambar ini lucu??incik penganjur..nilaian anda amat berharga.hahahahha..

thanks for reading:)

11 comments:

Kenzo@MrConteng said...

hahaha...gambar kedua kelakar gilak! hahahaha

ken said...

all the best :)

haNem said...

thanks all..hihi

Faarihin said...

good luck..
memang klaka.. slambe je dia..

sop said...

mmg ada tokoh buruh binaan.. wawawaw

haNem said...

hihi..memng slambe.:) thanks

haNem said...

her ambition to be a doctor..kalau lah future patient dier tgk..kompem x kompiden nak dirawat oleh beliau..hahaha..

ct kamila said...

haha..sempoi gituu adek kamuu..cayalah!

:P

haNem said...

tgok pic ni rasa nok ketawa sokmo....

SyUhAdA said...

gudluck~!

noie said...

kekekke... sopannyer dia nk jadi kontraktor tu... adeii hehehhe tq sebab joint yer dik...sorry sis lambat update .... tapi keputusan akan di buat dlm masa terdekat ni... maaf yer sis bz sgt lately ni :-)