28 November 2010

Kazen's Outing (Trial)

hahaha..seronok banget..tapi cume berempat bergolek2 di lane bowling..hahaha..waiting for the next meeting..hambooii..manyak duet hengkau..hihi..some of pictures..malas nak hapdate/hapload kat facebook..material untuk hapdate belog pun bagus hapa..mari tonton :)
gambar ini nak kene besar..cik drebar dan cik 
pembelanja makan saye :)

ini gambar kicik punyak tarak hal :)

cik drebar a.k.a kazen mengganas di lane bowling :)

pucat ke?penat buat strike jer selalau..okey..TIPUUUUU~~~ :)

cik pembelanja makan pula mengganas :)

stop2..tolong jangan strike..hahaha

konon beautiful lah macam tuh??hahahah

busuk seh kasut dier..koyak pun jugak

ct tu name saye :)

nie second game..cik Ika Menang..hahaha 103 jatuhan pin :)
tapi gambar nie x nampak
first time main..okey lah..
terus berlagak kat orang kampung..hakhak


makanan di taja oleh kazen paling matang..terima kaseh :)

psst: trial??sebab 1st time kuar dengan kazen yang ini untuk men bowling dan melantak :)

6 comments:

Jue said...

mcm seronok jerr... smp skrg sy xpandai main bowling.. huhu..

saharinasaharudin said...

lawala pic yg first tu..ktne eh?

Fakhrur Razi berkata said...

main bowling ktner?
mcm lengang je xde org xD

haNem said...

jue: kite orang pun x pandai..bantai golek jer

saharina:tempat ni kat terengganu

fakhrurazi: kat terengganu lah:) memng lengang sebab lane pun x banyak :)

B3ing~M3~(TyPiCaLLy)~All Th3 Tim3~ said...

bestnyaaaa!!! yg paling org minat tu ladang tu... ladang apa ekk?? nampak best sgt... sgt lapang...

haNem said...

nie ladang equistatrian Resort..sebelah kiri ader tempat men bowling..tapi mase tu full..so kiteorang terpaksa cari port bowling lain :)