29 November 2010

Jangan Kondem

ehemm..eheemm..nie ke dunia sebenar blogger..kondem2..saye tetibe rase malas nak blogwalking..dua hari sesungguh nyer asyik berblogwalking sampaikan terjumpe dua tiga blog yang mengutuk antara satu sama lain..haish..actually x paham sangat nape mereka duk gaduh2 kat blog..adooii..

first situation
statement: hek elek, kalau setakat rajen wat blogwalking dan traffic naik buat ape,actually blog ko x menarek pun---hukhuk..i terase u..makna nyer buat blogwalking salah?? hak masing2...

second situation
statement: ala, blogger pompuan cantik, and lelaki kacak mesti ramai follower --yang nie x terase tapi pelik cikit, cik penulis nak cakap be beautiful and hensem is a crime kah?? sile jangan incik tu macam nak tunjuk anda pun xcantik..hak masing2

okey.itu shaje..eh.eh..saye kondem jugak kah??x der niat nak kondem..buat lah blogwalking sampai demam pun, biar lah orang nak cakap ape..x salah pun..pastu jadi blogger cantik and hensem pun bukan crime..

thanks for readiang :)

7 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kondem membawa maksud menjatuhkan. tindakkan yg perlu diambil wat bodo jer

Ainismaira said...

tu la kata2 org yg dengki lau awk nak tau.. ape2 pun buat apa yg awk suka ok.. jgn dgr ckp org.. blog kan bagi kita satu kepuasan.. jangan jadikan blog sbg tekanan.. ok.. chill ^_^ jom blogwalking.. hehe.. berjaya dengan usaha tu kan lagi best.. btol x? =)

haNem said...

like..like..like..tapi x der button like nak like..thanks yer :)

Cik Moon said...

hmm..xbaik bersikap dengki..cemburu..iri hati nie..
suka entry nie.. (^_____^)

dina darwina said...

senyum x perlu kate ape2..bior lh apa org kate..

diana said...

nak kena cantik2 la kalau gini..
boleh tmbah follower..
hehhehe

haNem said...

hikhik..tu la kan..lepas nie kena pakai baju branded2,make up, amik gambau tepek kat blog bnyak2..kan?kan?