04 November 2010

hang dapt jadi tokoh hafazan skolah??

wah..ini kah adik saye yang mak saye kandung.. mak aaiii.. x penah nampak kakteh hafal ayat quran pun kat umah.. aleh2 jam 8.49 a.m pagi nie dapat msg dari beliau mengatakan beliau dapat anugerah tokoh hafazan untuk graduasi nanti.(procedure biase bg pelajar mrsm sebelum menamatkan lam tingkatan tiga). cess...kalu kat umah kakak duk tgk mung hafal lagu korea jepun tu ader lah.. x pun menyumbangkan suasana rumah dengan lagu ala-ala 80an..

pe kes dapat anugerah tokoh hafazan nie.. mahu x terkejut beruk dapat msg dari adek yang x pernah teratur hidup nyer tetibe dapat jadi tokoh hafazan..hafazan untuk apekah..tu adelah QUESTION MARK terbesar..hahaha

ayat mak paling best 
" tu menandakan maktab dier tak dok hok benor-benor penghafaz sapa buleh ke kakteh"

hoho, teh, kalu kakak jadi mung, tobak ah kesot ati..ader ke makcik timah buat statement macam tu..eceece..padahal dalam ati, makcik timah tu bangge bukan men..kalau imam surau tu bg pinjam mike untuk buat announcement, sungguh, makcik timah mungkin berlari terkedek-kedek nak pinjam mike tersebut..OMG..* terfitnah mak sendiri..sudah lah..ampun-ampun makcik timah :) i tahu mak i x gile kepopularan, tapi sedikit gile pada kejayaan anak-anak yang dier kandung 9 bulan dalm perot memboyot..*sob..sob..sentuh
patot lah dapt..muke dier jer bercahaya :) hahaha

sudah..saye nak sambung bace buku sekolah..untuk Kakteh Congratulation on your achievement..kang jangan lupe tny cikgu anugerah hafazan tu untuk hafzan lagu backstreet boys ke ape??hoho

psst: kalau dulu saye dah ader blog, mungkin saye dapat tokoh pemblog..*oh layak kah?? :)

4 comments:

MELAH said...

tokoh pemblog? hahaha. ambik lah. prii je. mintak kat mak timah.

haNem said...

mungkin kene tibai cukup2 kalau mintak..dier suruh sekolah bukan memblog :)

maCy said...

ade yeh tokoh tu. yokoh pemblog? haha. comel ;D

haNem said...

eh.eh.. x der ker??ala,boleh la..buat kan tokoh pemblog :)