19 August 2011

seronok ke?

lagi tinggal 15 hari untuk berlagakdengan title single.. orang sume kate, haish, xcited nak kawen nampak..tapi i?? oh..tidak rase begitu pun..

bukan nak cakap x seronok kawen..bukan..bukan cakap x sayang encik tunang dan x seronok kawen..bukan kene kawen paksa..bukan..bukan..tapi kahwen tu permulaan perkongsian..seronok tu number 4 belas..no satu sampai tiga belas sume berkisar tanggungjawab..

jangan duk pk bile kawen bleh buat macam-macam..bile kawen bleh nak berpeluk kat mane sesuke hati..bile kawen bleh nak kuar dating balik lewat malam..haish..kekem sangat kan i sampai sume tu pun nak pk..haish..gaya macam x rela kahwen pun ader..

ntah ape yang tertype pun x tahu lah..minda dah weng kot..cuak gaya macam i yang salam dengan tok kadi nanti..benci ah..u tau tak..benci..nak rase seronok kawen..tapi x jumpe agi feeling tu..tolong cari kan weehh..grrr..

thanks for wasting ur time reading my craps!
Glow text generator

5 comments:

eesyaheera said...

Hihi. Good luck!

haNem said...

hoyeh..timo kaseh :)

Dr. Amirah said...

oe ni kak, kita lak excited untuk akak..hehe..best la kawen..hee..eceh macam da rase je..ntah la nampak bahagia ja orang yang da kawin..lega dah sebab da sempurnakan sebahagian agama. selamat bergelar puan hanim lai 15 days :D

haNem said...

kohkohkoh..seriau ade lah sikit

My MiRa said...

hehehheehhehe

oh hye mira singgah ya