21 August 2011

errkk..susah sangat ker?

kohkohkoh..baru rase terpikir dan tertnya dan inginbertanya, apekah susah benar hendak mengomen post saye??adekah disebabkan kesukaran mencari tempat untuk mengomen, pengunjung tidak meninggalkan komen..

hukhuk..sedih nyer..ala korang, pasai per x habaq susah nak komen..eh..jap jap..ker memng korang x mau komen..ya Allah, perasaan terperasan pulak kah kali ini..

oh, peduli ape, terima kaseh kepada Bulat is circle kerana melahirkan rase sukar untuk mengomen..kuikuikui..selepas ini, jika mahu tinggalkan komen atau ingin jadi pengomen tegar, cari lah makhluk seperti gambar di bawah okey..

macam nie..jumpe x?

thanks for reading :)

Glitter text generator

5 comments:

eesyaheera said...

Kadang-kadang kita kena rajin komen kat blog orang. Kalau takkk, takde lah orang nak komen

Budingyun said...

nyaris tak nampak butang komen.. hehe..

BuLat i2 CirCLE said...

mmg susah je..jenuh gk sy mencari sebelum neh..hehe

haNem said...

baiklah korang..kohkohkoh :)

Admin TheBlogShops said...

canteekkk ... ramai² kita komen positif belaka :)