02 August 2011

JERAWAT DAN mINYAK CAP kAPAK dan Kerim

Salam Ramadhan..ari ini nak share satu benda yang mungkin orang rase x sesuai..actually kalau bace tajuk post pun dah tahu ape yang saye mahu bebelkan bukan??

okey, lets sharing...
jangan usaha sangat duk picit makhluk kecil di muka..buruk padahnye
jelawat,jerawat atau pimple adalah musuh ketat bagi sesetengah perempuan..oh..mungkin jugak lelaki terase tertekan dengan kehadiran makhluk merah comel di muka...petua yang paling senaang adalah jangan stress bile dapat jerawat..mentain senyum nampak gigi dan pipi kembang bileamik gambar..why??sebab, bila x stress, jerwat cepat kering atau surut..x percaya??sile cube..

dan, kalau ade duit, boleh beli ubat jerawat yang sangat murah..eh..bukan ubat jerawat, tapi ubat sakit kepala..tapi okey jer pakai untuk jerawat...saye pakai bile makhluk merah itu muncul..dan kejap jer, makhluk itu terbunuh dan kesan atau parut jugak tiada..ubat itu name Minyak Cap Kapak.. yang macam kat bawah ni...


dan kalau ader duit lebih sanggaaaattt...buleh beli apricot oil..manyak bagus untuk penghasilan muke yang tulus mulus di hari lebaran nanti..kalau yang jenis muke x reti nak basah tu (kering) elok pakai.."ia mengembalikan kelembapan wajah anda dalam 7 hari" bahahaha.. appricot oil tu dalam bentuk kerim..kalau hang beli kan, sile letak dalam petisejuk untuk menjamin penjimatan yang maksima semasa pemakaian..

harga benda ini untuk saye bleh tahan lah mahalnyer sebab saye kureng barang kosmetik
orang lain okey jer kot :)
oh itu shaja untuk kali ini..makhluk merah kecil sile main jauh2...

p/s: makhluk itu ade kat muke saye sebijik..tapi dah nyawa-nyawa ikan pon :)

thanks for reading :)


Glow text generator

3 comments:

cha apple said...

sepet..bgus nye tip..nnt nak try ah kali..haha.. -sheda-

hannaani said...

style pkai myk cap kapak.xpenah tau lak.ok must try ni!

bella belle said...

Saya dh cuba pkai..yassss...mmg btul cpt hilang jrwat nyeee