04 August 2011

I termakan babi U

OMG..istighfar banyak2..seyesly memng termakan lah kalian weh..yer2..saye yang termakan itu...actually benda ini berlaku mase g rantau panjang ari tu..kan  nak kawen, konon gatal nak p carik barang kat rantau panajang tu..hanik ko..sekali termkan babi weh....

niat nak makan??haish..memng simpang lah..x der nyer sesajo nak merasa binatang comel hidung merang ekor pusing tuh..x mau..x mau..x silap pg rantau panjang tu ari sabtu (29/7) kot..pas penat shopping singgah gerai yang jual sate ikan tu..kat situ ade jugak lah jual binatang tu..eh.ehh..mase tu x tahu...tgk benda 4 segi, tny lah yang jual tu, ape tu? die cakap chicken sandwich..eh..dah name penggemar ayam, memng on jer lah kan..

namun, setelah makan, dan mungkin selamat dah masuk lubang jamban, 3/8 terbace kat metro..perrrgghhhh..chicken sandwich ade DNA babi der..sentap habis lah kan..mau terbang segala pahala..yang best, terus google ape nak buat sebab dah termakan babi nih.. takot weh..memng x niat pun nak rase keape binatang pink tu.

keratan akhbar metro...sentap terus
sumber dari blog : soalan mengenai binatang Pink
Perbuatan dosa yang kita lakukan kerana terlupa, tidak tahu atau dipaksa dimaafkan oleh Syarak. Sabda Nabi -sallallahu 'alaihi wasallam-; "Sesungguhnya Allah menggugurkan dari umatku (dosa yang mereka lakukan kerana) tersalah, terlupa dan yang dipaksa ke atas mereka" (HR Ibnu Majah dari Ibnu 'Abbas -radhiyallahu 'anhu-).

haish..lega ya amat..semoga sentiasa dilindungi Allah..memng x selamat..naseb baik DNA jer..kalau betol daging babi, operate ah perot samak..bahahaha..BTW, ISLAM memng x membebankan umatnya:)


thanks for reading :)
Glow text generator

3 comments:

Mira Hana said...

selamat menempuh hari bahagia akak..jelesnyeeee..akak doakan den cpat jugak taw2 :)

haNem said...

thanks:)..u too..semoga jodoh cepat :)

Chuu Muqhlis said...

astagfirullah..
mintak dijauhkan