08 August 2011

penemuan Ubat jerawat baru

salam sejahtera dan salam ramadhan..amacam..dah try minyak cap kapak??susut x jerawat tu??sapu kerap2 lagi cepat dier surut..

ni nak story kan,pada post yang lepas, i pesan jangan picit jerawat tu..tapi i tetibe nak withdraw my nasihat tu..u all picit lah nak picit pun..tapi make sure dengan cara yang betol..bukan pakai kuku atau jari..sile guna alat yang betol..

pakai yang macam nie..ade jual kat watson..guardian

@ yang macam nie..
oppss..jangan lupe kasi rendam air panas dulu alat buang biji jerwat itu..halau kuman..hohoho

selepas tu kan, makesure, darah atau nanah yang kuar dari jerawat tu dicuci dengan air sejuk..jangan kasi merebak dekat bahagian kulit lain kerna ini akan menambah populasi jerawat di muka anda.. sebaik sahaja sudah selesai picit dan cuci, cuci muke dengan pencuci muke..kasi muke segar..then apply lah ubat mujarab iaitu minyak cap kapak..anda akan terasa pedih2 sikit..tahan lah kalau nak cantik..hohoho..

itu sahaja..jangan lupe minyak cap kapak hokey :)
Glow text generator

2 comments:

Izatie said...

Saket ohh guna alat ni :O

Hehe ni cousin acap eh? Hai :) Selamat berpuasa!

arim said...

wah..guna minyak cap kapak? nnt nk try r.