22 August 2011

bakal kawen dengan x boifren

ok... saye  akan kawen dengan x boifren saye..akan kawen dengan tunang dalam satu maser..sebab biler bertunang, tiada lagi istilah boifren bukankah begitu.*haish..ape yang aku repekkan..

dengan bangga menuturkan akan kawen dengan x boifren..manis tidak bunyi nyer??atau annoying?? ah, peduli ape, suke hati lah..jiwa kacau sebab nak kawen?? semua nak cite dekat blog??oh apekah yang terjadi..

menyesal sebab blajar math..mula lah buat counting ntah ape2..menyesal blajar biologi bab pembiakan..sebab blajar bab tu buat rase nak kawen sebab nak buat practical ape yang belajar mase dalam kelas tingkatan empat..errkkkk :p

kohkohkoh..melampau sangat??bahahha..nak jugak buat post ntah pape..nanti nak buat wasiat untuk bakal suami siap2..tunggu eh..

:)
thanks for reading my craps :)
Glow text generator

8 comments:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

haha tahniah tahniah :DD

ila said...

eh da nak kwen ea?hhehe

Mohd Izzar said...

tahniah :D

eesyaheera said...

Masa form 4 belajar biologi bukan main tersipu-sipu bila cikgu ajor bab pembiakan. Sekarang ni dok sabor nok buat practical. Haha

haNem said...

hahaha..ntah pass ke tidak untuk practical nanti..kuikuikui

tiefazatie said...

wah..tahniah2..nak kawen dh ek..=)

hamzah ian said...

wahh.. tahniah ya

haNem said...

yer ler..terima kasih u oll..hohoho