23 August 2010

Pasangan Couple Tunggal

weh..jom sume bercinta ikot facebook..hp tu buang, campak kat maner2 sungai..pas nie maxis, digi, celcom sume lingkup.hoho..menyampah tol saye (tgk, nak marah-marah pun sopan lagi).... penuh dekat home facebook  tu..asyik muke dier dan dot dot dot yang di pnggil tuuutttt tue menempel kat muke facebook..yakss..gile ape.sayang,laling,cinta,bagai la panggil si pakwe yang belum tentu jadi laki... dah x pakai hp??or jimat kredit??..ikot ati block jer orang macam nie..
tapi tu ah..kawankan..

eee...sayang-sayang time hot..kang 2,3 bulan pas nie habes cerai berai.. x der la saye nak doakan keburukan orang Nauzubillah..tapi dah tu, menunjuk sangat konon-konan, dieorang la yang loving couple tunggal kat dunia fana ini.. menyampah sungguh.. betul lah. x tipu nie..

haish.. x payah la nak riak-riak dengan percintaan korunk tu.. nak suruh sape bace??kalau ade kawan 1000 orang nak suruh 1000 orang tu jugak muntah darah bace status geli2 korang tu??ee..bleh x hentikan?? Allah murka tau riak-riak dengan ape yang kite ader..dah2..simpan jer loving-loving korunk tu untuk tontonan korunk..saye pun rase geli duk eja "korunk" instead of "korang"..ah sudaaa~ sume bnda nak jadi bnda geli..haishhh:)

saya malas la nak saket2 ati, muntah2 darah bace status tu..kang orang cakap saye jeles.. x der makna nyer nak jeles bnda x pekdah macam tu.. yakkss.. buang mase jer..baik saye pK mane nak mandi petang nie..Uia ada krisis air nieh:)

x jeles lah..geram jer..

2 comments:

chris federick said...

Hahaha totally agree! Super disgusting lovey dover posts and even worse, extreme lovey dovey pictures!

Siti Nurhanim said...

hahha..oMG..forget about romantikus picture For tontonan UmUm..wee..wee..