21 August 2010

Adekah benar begitu??

wondering.. visitors, readers, followers of my belog.. kamu really read what i'm writing?? or kamu just datang ke blog untuk klik nuff..untuk jadi follower cz when u follow me,i follow u back?? oh adekah??eh sebelum terlupa, Selamat Puase untuk esok (tibe-tibe)...

makna nyer slame nie tiada yang membaca tulisan saye?? oh ape ko pk ko glamer nak orang bace tulisan ko??tidak..tidak..bukan itu maksud saye.. saye terpk..folower bermakna pengikut.. dalam erti kate lain, orang yang selalu mengikuti perkembangan anda.. apekah faedah nyer ader follower beribu tapi sorang pun x tahu ape isi kandungan blog anda..

berbaloikah??

dapat dirasa kan pengunjung belog datang untuk mencari ini saya..meninggal jejak dan kemudian mengklik pada follower cz "Follow Hanem, Hanem Follow Balik"..sepatut nyer saye tulis T & C apply kan?? ;)Ok..Sekian Terima Kaseh
yang nie korang suke kan?

: red;">psst: saye suke tgk follower saye bertambah hari2 :) thanks u all

4 comments:

.o r k e d. said...

hihi. sy suke ngarut2 kt komen awk :p

Nurul chumel said...

haha..yup..betul..tak semestinya org yg follow tuh baca entry kita..i pun banyak tak follow org yg follow i..it depends kan?
*****************************************************************************

selamat berpuasa hanem.. :)

Siti Nurhanim said...

yer2..tol tu.. bantai follow jer czsenang tekan.. nak bace malas..pape pun..depends lah.. sape x suke kalau follower dier bertambah kan.. tapi...pk lah sendiri..hoho

Siti Nurhanim said...

oh selamat puase jugak untuk nurul comel..

orked..buat lah..janji no more tears.. ;)