09 August 2010

For her,you are everything

tengah busy sangat nih..sungguh.. esok ader presentation ..arrgghh..saye sungguh x kompiden.. takkoott.. tapi x per..nak bebel kat belog dulu..

for her, you are everything.. i love you.. really.. sangat syang kamu..cinta??ntah lah.. x kan cinta kot..tapi x salah.. u are everything.. sayang kamu lebeh..

mak slalu pesan,blaja betul-betul, if ayah x der, kiter x der ape-ape.. ayah maner ade tinggal harta..yang die tinggal, didikan agama dan prinsip Hidup yang x pernah salah kalau apply betul2.duet celah2 tilam tu aderlah sikit.itulah ayah..camne kalau ayah x ade..oh..tidak mahu pikir..hanya doa kepanjangan umo ayah, sempat tgk kakak keje, kawen, ade cucu..woha!sungguh tinggi impian..

mak jugak cakap, jangan jadi macam ayah, dulu blaja main-main..skang nie susah..tapi saye x der pun rasesusah mak.. okey ajer..hoho..saye nak men-men jugak lah..ayah skolah men-men tapi anak dier masuk uni jugak..okey wat..hahaha

dulu time kecik-kecik..x suke tgk ayah biler dier minum susu.. eee..geli..susu lekat kat misai ayah.. saye terus muntah..werkk..tapi skang x penah tgk ayah minum susu dah..hahaha.

oh..sungguh.. for me he is everything.. kalau dier xder,saye x ade, x besar, x sekolah dan x mungkin jadi anak dier..wakakka~

sayangilah ayah..biase orang buat post untuk mak, now, untuk ayah okey..mak korang keje kot, mak saye duk umah, so, nie lebey kurang penghargaan untuk ayahlah sebab dier keje..untuk mak memng dah selalu sangat bg award sampai mak pun dah bosan dengan award merepek-repek dari kami adik beradik..ayah x mungkin bace nie sebab ayah tahu bukak komputer untuk main game jer..hahhaa..pecah rahsia ayah..

ok..dats all..Kakak nak g prepare present esok..ayah anta masuk uni bukan untuk update belog =)

i love my ayah:}

psst: xbleh letak gambar ayah besar2 kat cni cz...ader ah.. x mau cakap sebab!!

2 comments:

Nek Nik Nok said...

sebab... ayah awak hensem sgt..

Siti Nurhanim said...

huhuhu..hensem kah???tq