07 August 2010

Dalam Kesyukuran

salam awal ramadhan..

sedar x sedar dah nak masuk bulan ramadahan kan?mm.. sekejap jer mase berlalu..macam-macam dah jadi dalam hidup nie.. tetapi kesyukurantetap dipanjatkan..maseh bernafas dan maseh lagi boleh melihat cite Donald Duck..=)

dalam menghitung hari, dah hampir dua tahun berkenalan..dah lebih dua tahun berkawan..dan lebih dua tahun belajar mengenali dan memahami diri itu...saye maseh bersyukur..

****
dan juga sudah hampir 7 tahun mengenalinya..dah hampir 1 bulan bermesra kembali dan dah beberapa hari x jumpe dier..

May Allah Bless both oF U =)
itu juga..
dari matrik berkawan..bukan lah yang terrapat..tapi mungkin yang hold my trust skarang..sungguh..kamu..dah hampir 4 tahun berkenalan.. i'm sorry untuk kesalahan yang tak tersengaja..still bersyukur..

blajar Rajen-rajen..hahha
dan untuk itu juga seorang rakan yang sungguh jauh dan belum pernah berjumpa untuk berkata-kata.. berteman kerana dipertemukan..untuk itu..terima kasih..

all da besT kawan!
kemudian kenangan itu juga.. dari sekolah rendah..belum pernah terputus hubungan kerana hasad.. dan itu juga seorang kawan.. mungkin belum layak untuk digelar shabat untuk mu..tapi mungkin akan...

untuk mu yang x suke gambar nampak muke =)

jika itu..hanya kamu yang menemani waktu borink saya diopis selama 3 bulan yang lalu. thanks..sori curik gambar.. =)

thanks
dan untuk yang terkahir.. my dearest kakak..all da best for the last sem.. sungguh bersyukur mengenali makhluk merepek seperli kamu..

hahhaha..sengal..padan muke anem tepek gambar kat cni
dalam kesyukuran semoga kalian dirahmati Allah dan sentiasa berada dibawah payung Ilahi..amiin..

psst..yang nie paling best kot..memg dalam kesyukuran lah..
video

5 comments:

hannaani said...

ya allah!!gambar zaman abrahah tuuu.malunye saye.ish awak ni.thank you lah by the way and thank you for everything :)

Anonymous said...

huhuhu t'haru n t'garu2 de gmba akk dc2..hohhoho -k.nawal comey sgt~

Anonymous said...

huhuhu t'haru n t'garu2 de gmba akk dc2..hohhoho -k.nawal comey sgt~

Siti Nurhanim said...

nan: hahaha.. nak yang klasik lagi kah??

akak: wakakka.. dats acrime..curik n tepek..

hannaani said...

eh ade ke?cis sila delete.malu ah