25 April 2012

Kisah Barbie :)

perghhh..konon today malas lah nak hapdate belog nye..mlas nak merambu gebang x pasal kat blog picisan ni..tapi, gile bosan kot.. bos 4 hari x masuk dan sebagai pelatih dalam kamar yang tidak mempunyai kerja tertangguh, maka episod kebosanan bermula...

serius sangat bosan sampai rase nak muntah..tahu x..rase nak muntah..x tahu nak buat ape..habes semua files accident aku dah chek, buat saman tnb pun dah, itu dah ini dah, stalk orang dekat fb tu x buat sangat sebb mengandungkan..hahaha..x elok kasi baby dalam perot bace cerita-cerita yang x enak nih..kuikui

btw, tadi tgk cite barbie kat youtube..pastu seorang pekerja kat opis ni datang n cakap, jangan tgk kartun sangat, nanti anak cacat.NAUZUBILLAH.erkk..aku still x dapat nak relate kecacatan anak dengan cerita barbie tu.anyone yang tahu sejauh mane kebenaran ini? .tapi sebb risau jugak, lantas aku tekan butang pangkah kat sebelah kanan window youtube tu..maka tamatlah cerita barbie..

x ke comel? mate biru..

sekian terima kaseh :)
Glitter text generator

7 comments:

reyna said...

biar betull ,,kenapa yer,,

saharinasaharudin said...

barbiee.rin pun suka tgk jgk.cantikk :D

haNem said...

@reyna
x tau lah sejauh mane kebetulannya..nauzubillah lah kan

haNem said...

@saharinasaharudin

kan..cantik giler..

Aalia Shahira said...

saya still tgk citer barbie walaupon umo dah dewasa.hehe

Iaruz said...

bukan nanti baby comel ke???

haNem said...

@Iaruz
terpk mcam tu jugak sebenarnya..tapi husband cakap. mungkin sebb bile kite terlalu tertarik dan takjub dgn kecantikan ciptaan manusia, kite lupa dengan kecantikan ciptaan Allah.. dan itu mungkin sebbnya..entahlah..tawakal jer lah..hihi