09 April 2012

Alahai susah pulak

haish..geram pulak bile dah tersilap delet mane2, shopping pages kat facebook tu..skarang menggagau nak cari jubah kaftan yang murah dan cantik..aduhai...

ade sape2 boleh tulung suggest mane2 butik online yang menawarkan harga terendah dengan design yang sangat beautiful tak? please lah tulung kalau kalian tahu..

cara nye mudah ajer, just tinggal link shop blog or ape2 butik online yang menawarkan ape yang saye mahu..hikhikhik..saye cume nak jubah kaftan yang kale nyer lebih kurang mcam ni jer..






nak yang kaler2 macam ni jer..dulu mase x nak beli pernah terjumpe yang harga below RM 150..so, skang nak cari yang harga lebih kurang gitu jep..

okey..maceh kepada sesape yang nak tulong
Glitter text generator

3 comments:

ctk said...

ok2..nti ct cuba carikan k :)

ctk said...

ct jumpe yg ni
https://www.facebook.com/kaftanindah

haNem said...

tq sangat :)