22 April 2012

HB Rendah :(

ade sesape yang tahu mcama mane nak tingkatkan paras hemoglobin sewaktu mengandung...i know that i need to eat more hati, bayam dan take enough supplement...tapi setakat ni mcam semua tu x jadi jer...

ade x sesape tahu ape-ape ubat yang mujarab untuk masalah ini..risaukan bayi dalam kandungan kerana jika hb rendah, bayi mungkin akan kekurangan oksigen dan meneyebabkan risiko untuk lahir x cukup bulan..

dear readers, if u know some method which is very useful let me know okey.. mengandung sulong adalah sangat mencabar..ilmu kurang..lets share something with me.. thanks a lot..

Untuk tatapan mata readers yang budiman :)


Glitter text generator

4 comments:

cha apple said...

kalau dah ngandung pastiku share :) tp nampknye ak lah menuntut ngn mu t :) p/s: cam bes je ni kawen..hik3

eesyaheera said...

folic acid? Sorry ilmu belum cukup nak suggest. Hehe. Ismail omeyyyyy

haNem said...

@cha apple
kawen bes :) huhu..nanti mengandung bleh lah menuntut dengan aku :)

haNem said...

@eesyaheera

acid folic dah bantai ee ooii..naseb baik x buat mcam gula-gula jer..ismail tu attention seeker jer..hahaha