01 April 2012

baby girl?

Alhamdulillah..now dah nak masuk bulan kelima..kaki pun dah start rase lenguh2..wooh tidak..sangat kepenatan nanti..sudah lah aku ini pemalas yang amat malas, lagi lah bile badan penat, ape yang anda jangka kan dari seorang ibu mengandung yang sudah sedia ada pemalas?

smlam pg scan baby, doc ckap kemungkinan pompuan..70% pompuan..huhu..baby ismail iaitu  my youngest brother x der geng lah nak run amok sesame if kompem baby ai ni pompuan..tapi andai kate beliau yang berada dalam perot ini adalah lelaki, maka, mungkin akan tunggang terbalik lah rumah kampung itu..

doakan hanya yang terbaik, baby sihat, saye sihat dan senang deliver..insyaAllah..

my youngest brother..D.O. B ; 25-01-2012 :)

Glitter text generator

3 comments:

saharinasaharudin said...

comelss :D

Halimatun Sa'adiah said...

lorh..adek ke??
lemnut ati tgk baby neh..

eesyaheera said...

Adik awak sebijik muka awak. Hehe. Comelll. Take care taw!